Aktywne Wpisy

Wariner +809
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
wspodnicynamtb +160
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły

źródło: IMG_9590
Pobierz
Jeśli ktoś z Was przegląda #orzechowegraty od jakiegoś czasu wie, że nie przepadam za Gibsonami, ale lubię barytony. No i mamy "baryton" (27 cali) od Gibsona. Zawsze chciałem mieć tę "prawdziwą" sygnaturę Bucketheada, ale naprawdę szkoda mi 40000zł, więc jest ten, kilkukrotnie tańszy :)
Ten studio jest bardzo ciekawy, brzmi super, gra się nawet wygodnie, jak na LP oczywiście. Założyłem do niego struny 12-60 i trochę siodełko nie jest do tego przystosowane. Buckethead chyba nie gra w bardzo obniżonych strojach, z tego co kojarzę.
Biały finish zżółkł dość nierówno w miejscach, w których był wystawiony na słońce (główka) i na brud (tam, gdzie podpiera się rękę).
Sprawiłem sobie nowe lampy do zdjęć - jak wyglądają z takim światłem? Uczę się dopiero :)
#gitara #gitaraelektryczna #fotografia
źródło: comment_1669815939a6rjbq2rmsopnywGLZdFQd.jpg
Pobierzźródło: comment_16698159965Bhpxhm91bVGvz8h5ODOWo.jpg
PobierzMatko bosko. Pozostaje mi ślinić się do zdjęć. Dziękuję za informację.