Aktywne Wpisy
czeskilotnik +386
No i się zaczęła coroczna akcja pod tytułem nie strzelaj i dej na pieska. Psiarze przez kilka dni będą płakać jak to ich pupile się boją petard. Szkoda tylko, że w pozostałe dni w roku już mają w dupie sprzątanie po swoim psie, zakładanie kagańca (też się boję jak na ulicy mijam pitbulla puszczonego wolno). O robieniu fikołków przy pogryzieniu przez psy nie wspomnę- wszyscy winni tylko nie Puszek. #zalesie #wysryw
jankoval +24
#rozowepaski #zwiazki #tinder #pieklomezczyzn #p0lka #przegryw #blackpill
Poziom urody mężczyzn i dbania o siebie na jednym obrazku. Friz najpopularniejszy youtuber, z milionami na koncie nie potrafi zadbać o swój wygląd. Kobieta oczywiście odstawiona jak milion dolarów, najmodniejsza fryzura, zrobiła sobie operacje plastyczne piersi, ust żeby wyglądać jak bóstwo. Mężczyzna - nie przejmuje się wyglądem wygląda przeciętnie.
Mężczyzna nawet jak zostanie milionerem to nie przyjdzie mu do głowy że wypadałoby zadbać o swój
Poziom urody mężczyzn i dbania o siebie na jednym obrazku. Friz najpopularniejszy youtuber, z milionami na koncie nie potrafi zadbać o swój wygląd. Kobieta oczywiście odstawiona jak milion dolarów, najmodniejsza fryzura, zrobiła sobie operacje plastyczne piersi, ust żeby wyglądać jak bóstwo. Mężczyzna - nie przejmuje się wyglądem wygląda przeciętnie.
Mężczyzna nawet jak zostanie milionerem to nie przyjdzie mu do głowy że wypadałoby zadbać o swój
#afera #programowanie #programista15k #pracait
Już nie będę wspominał o ludziach którzy siedzą i bronią CEO bo też i tacy się zdarzają. Tego to już w ogóle nie rozumiem.
@Darth_Gohan: Tego nie napisałem, ale w IT są raczej zbędne, bo i tak ludzie mają top profity, w porównaniu do innych branż i jeśli 4 dniowy dzień pracy ma zostać gdzieś wdrożony, to pewnie zacznie być "sprzedawany" jako zachęta w jakimś software house. Po drugie - większość ludzi w IT jest na b2b.
Napisałeś po co się bawić w ZZ. Ja tylko mówię że rozumiem jak ktoś coś chce ulepszać. W niektórych miejscach może mieć to jakiś pozytyw. Natomiast jak
Czy zz maja sens? Nie. Bo jedyne zz jakie spotkalem to bylo ustawione zz z kolegami tych z góry.
Bardziej kwestia tego jaki to jest PR dla firmy. Część ludzi skojarzy firme z ich zachowaniem. Natomiast pewnie jak często. Jak ludzie dostaną na LinkedIn ofertę która będzie miała super widełki to i tak nie będą o tym myśleć.
Nie wiem nie podejmuje się tutaj odpowiedzi bo nie mam zielonego pojęcia jak jest z przystąpieniem do związku na B2B. Raczej nie możesz bo jednak jestes kontrakrorem i zewnętrznym tworem dla firmy. W sumie dlatego w wielu firmach ludzie muszą być na UOP przez kwestie wartości firmy i innych cudów z tym związanych.
Coś sobie uroiłeś i robisz z tego argument.
Głównie osoby, które mają dzieci. Jak dzieciak często choruje to L4 jest dla nich wybawieniem