Wpis z mikrobloga

@Kuklak: to jest Stacja Metra Centrum a nie "Centrum". Nie ma to nic wspólnego z oznaczeniem obszaru MSI o nazwie "Centrum". Nie ma w Warszawie obszaru oznaczonego jako "Centrum". Kiedyś była Gmina Centrum, która zmieniła się w Dzielnicę Śródmieście. Obecnie geograficznie nie ma w Warszawie obszaru nazwanego Centrum.

@Kundzio1500: a czyli jeszcze jeden błąd

(czepiam się jak na elektrodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • Odpowiedz
@Kuklak: Tak, stacja metra centrum. Jeszcze potrzebujesz wyjaśnienia jak dziecku jak się czyta mapę google? Ewentualnie dla jasności wejdź sobie na oficjalny serwis mapowy Warszawy - mapa.um.warszawa.pl tam znajdziesz sporo innych ciekawostek, bo niestety Warszawy nie znasz wcale.
  • Odpowiedz
Tak, stacja metra centrum. Jeszcze potrzebujesz wyjaśnienia jak dziecku jak się czyta mapę google? Ewentualnie dla jasności wejdź sobie na oficjalny serwis mapowy Warszawy - mapa.um.warszawa.pl tam znajdziesz sporo innych ciekawostek, bo niestety Warszawy nie znasz wcale.

@Szaraban: Tak, Centrum. Będziesz się podniecał, że się dzielnica nazywa Śródmieście? Nigdy nie byłeś w centrum Warszawy?
  • Odpowiedz
@Kuklak: Nie znasz Warszawy nawet w minimalnym stopniu i jeszcze o to płaczesz. Normalny, inteligentny człowiek, któremu zwróciłem uwagę, że nie ma w Warszawie Centrum przyznał mi rację ale zawsze znajdzie się debil, który nic nie wie i jeszcze się o to pluje
  • Odpowiedz
@Szaraban: zachowaj swoje urojenia dla siebie. Normalny człowiek wie, że w Warszawie jest centrum. A ty się będziesz p-----------ł, że nie ma, bo się dzielnica Śródmieście nazywa
  • Odpowiedz
@Kuklak: zejdź baranku na ziemię, centrum w Warszawie jest ale dla ciebie synonimem centrum jest ROTFL napis na M A P I E G O O G L E centrum XD. Zejdź na bok jak inteligentni ludzie rozmawiają. Ja napisałem że Jana Pawła nie jest granicą centrum Warszawy a tu mi jakiś nic nie znający Warszawy bachor wyskakuje z informacją że XD Centrum jest tam gdzie jest napis metro centrum
  • Odpowiedz
zejdź baranku na ziemię

Zejdź na bok

Zejdź dziecko na bok

Może poza planem Warszawy mam ci jeszcze kupić słownik synonimów? Nie potrafisz trzech zdań napisać, żeby się nie powtarzać?
Podniecasz się, że w Warszawie zlikwidowali Gminę Centrum. Jak chcesz to cię mogę kiedyś oprowadzić po mieście, jak cię takie ciekawostki interesują. Może cię nawet metrem przewiozę, jak to dla ciebie atrakcja
Nie odpisuj już pajacu.
@Szaraban:
  • Odpowiedz
@Kuklak: BUHAHA nic nie wiesz o Warszawie i chcesz mnie dziecko opowiadać XD naucz się najpierw czytać mapę XD. Dziecko nie wiesz nic o tym mieście ale w swojej głupocie się utwierdzasz. Napis na mapie google stacja metra centrum oznacza centrum XD. Skończ najpierw podstawówkę bo geografii jeszcze nie miałeś.
  • Odpowiedz