Wpis z mikrobloga

@essowicz33: Parę lat temu złożyli mi komputer w komputroniku, całość trzyma się do dziś, a było to parę lat temu. W środku wszystko uporządkowane, na tamten czas według mnie dobrze dobrane podzespoły. Nie wiem jak sprawa ze składaniem PC wygląda teraz, ale prawdopodobnie jest OK.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@essowicz33: tego nie da się stwierdzić odbierając złożony komputer komputer, ale czytając fora to jest masa cwaniaków którzy selekcjonują podzespoły wybierając tę które się najlepiej podkręcają, a odsyłają te słabsze, a jakoś w sklepach nie ma outletowych podzespołów
  • Odpowiedz
  • 0
@losmarte w komputroniku idzie znalezc tańsze outletowe produkty, w ogóle jestem w szoku bo im dłużej czytam opinie tovwychodzi na to że każdy sklep ma coś za uszami, najlepiej to nic nie brać :p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@essowicz33: nie chodzi o Komputronik, ale o każdy sklep który składa. A widziałeś procesor z outletu, albo pamięci? No chyba jak ktoś już porysuje kości i nie da się ukryć, że jest że zwrotu.
  • Odpowiedz
  • 0
@cr_7 ta wybrałem jednak xkom, ceny odrobinę wyższe ale mam do nich wieksze zaufanie. Wszystko perfecto jak zawsze, cable management na najwyższym poziomie. Jedyne czego zaluje to tych niskich cen teraz, ryzen 5700x za 1k :( jakbym wiedział to bym povzekal
  • Odpowiedz