Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +77
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

ChlopoRobotnik2137 +176
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz

Wasza reakcja na ten post?
https://www.wykop.pl/wpis/69005449/w-zwiazku-z-ostatnimi-wydarzeniami-na-mundial-z-de/
Zgłaszajcie za wspieranie homotransfobii.
Mam też pytanie. Co sądzicie o tej całej sytuacji na mundialu w związku z osobami LGBT?
Neutralna.
Przykre że ludzie wspierają mniejszości, czy w ogóle kogokolwiek tylko jak się to opłaca. A że u Arabów tak to wygląda jak wygląda i że są poj...ni to wpływu na to nie mamy.
1. Ludzie LGBT to nie są żadne mniejszości.
2. Zależy co się rozumie przez fakt że są „p------i". Imo, są w tym po prostu żałośni.
Również dostrzegam tę hipokryzję. Z drugiej strony lepsze już to niż nic.
źródło: comment_1669468440vSbtIn3Fk2muju19HudTB6.jpg
PobierzLink do odpowiedniego posta jest w tej dyskusji. Troll, czy Ty na serio?
1. Traktowanie osób LGBT jak mniejszości samo w sobie jest krzywdzące i nie prowadzi do polepszenia sytuacji.
2. A co to ma do rzeczy? Po tranzycji też się utożsamiają ze swoją właściwą płcią.
@yuck Wejdź w link przy pierwszym poście.
Co do kwestii merytorycznej to prawica podnieca się, że biznes > LGBT, chociaż nie wiem, czy istnieje chociaż jedna osoba, która uważa inaczej. Koniec końców zawsze zostajemy sami. ¯\_(ツ)_/¯
Właśnie w tym jest problem.
Tak jakbyś w XX wieku pisał, żeby nie łączyć antysemityzm z polityką, lol.
Nie porównuj jednego z
No
No i właśnie to że obrażasz swoim wpisem osoby LGBT o poglądach innych niż Twoje.
Natomiast to, że prawica to wykorzystuje i sama się przy tym ośmiesza, to fakt. Czego nie da się zrozumieć logicznie, bo na prawicy też sporo
Jak ktoś jest osobą LGBT i głosuje na PiS, czy Konfederację to nie ma do siebie szacunku, więc moje słowa go nie ruszają.
Jedno nie ma związku z drugim, a polityka to coś więcej niż kwestia osób LGBT.
Znam osoby głosujące na Konfę, i nie przeszkadza mi to, bo to ich sprawa.
Na polskim podwórku może to dziwne, ale w innych państwach nie jest to nic nadzwyczajnego.