@Verdino skoro tak mówi profesor wirusolog to tak musi być. Typ jest skompromitowany i nie ma żadnej wiarygodności a wychodki wykopują jego manipulacje na główną xD
@Grooveer: no ale dlaczego jest skompromitowany? O to pytam! Nie masz argumentów! Udowodnij jego kompromitacje merytorycznie! Nie zapominaj że typ jest proszczepem!
@Grooveer: akurat wyszedł nowy odcinek. Dane USA gdzie więcej zgonów jest zaszczepionych, dodatkowo pamiętaj, że wyszczepione jest 70% społeczeństwa. To był twój argument, że jak zaszczepisz 100%, to 100% zaszczepionych będzie w szpitalach. Tutaj większość jest zaszczepiona, a mniejszość umiera mniej. Jakaś opina?
60% jedna dawka, prawie 60% w pełni zaszczepionych, nie wiem jak bardzo w pełni, nie wiem czy ty ze swoimi 2 dawkami się tam dalej zaliczasz.
Polskie statystyki, tłumacze naszymi geniuszami, którzy już raz się zbłaźnili, mówiąc o nauce, oraz zapisując zgony covidowe tylko z wykrytym testem a nie faktycznym zgonem przez covid. Dodatkowo jeżeli pytasz, powinieneś zostawić jakieś polskie statystyki zgonów.
@Orlenc żeby zrozumieć jak skuteczne są szczepionki trzeba przeliczać zgony covidowe na 100 tys. mieszkańców wśród zaszczepionych i niezaszczepionych. Inaczej można dojść do właśnie takich absurdów, że USA ma więcej zaszczepionych i więcej zgonów zaszczepionych a Polska ma mniej zaszczepionych i mniej zgonów zaszczepionych.
@Grooveer: ale jak to się ma do tych badań, omawianych na filmiku? Widać, że nawet nie sprawdziłeś, przeczytałeś tylko nagłówek, ale dalej nie wiesz nic więcej niż, w USA zaszczepiono 80%, a 60% zaszczepionych umarło. To znaczy, że 40% niezaszczepionych też umarło, ale czy 40% z 20% całości niezaszczepionych to dużo?
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
https://www.wykop.pl/link/6916059
#koronawirus #covid19 #szury #foliarze
źródło: comment_1669399493E1ONOMkCgEPdZWOPalDXSX.jpg
PobierzO to pytam!
Nie masz argumentów!
Udowodnij jego kompromitacje merytorycznie!
Nie zapominaj że typ jest proszczepem!
Profesor wirusolog mówi abyś się doszczepił potencjalny morderco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1669402465auWQX6xLdjraiOcmN2IohU.jpg
Pobierz@Grooveer: skoro zdanie wirusolog jest dla ciebie ważne, to czas abyś poszedł po kolejnego bosterka antyszczepie xD
https://www.youtube.com/watch?v=Jb2YMvfvm_M&ab_channel=Dr.JohnCampbell
60% jedna dawka, prawie 60% w pełni zaszczepionych, nie wiem jak bardzo w pełni, nie wiem czy ty ze swoimi 2 dawkami się tam dalej zaliczasz.
Polskie statystyki, tłumacze naszymi geniuszami, którzy już raz się zbłaźnili, mówiąc o nauce, oraz zapisując zgony covidowe tylko z wykrytym testem a nie faktycznym zgonem przez covid. Dodatkowo jeżeli pytasz, powinieneś zostawić jakieś polskie statystyki zgonów.
A ty jak odpowiesz na moje
Komentarz usunięty przez autora
@Grooveer: xD
To znaczy, że 40% niezaszczepionych też umarło, ale czy 40% z 20% całości niezaszczepionych to dużo?
Taka szybka matma:
100 osób
Wpierw mówiliście 100% ochrony przed zachorowaniem, potem 100% ochrony przed hospitalizacją....
Dochodzimy do momentu, gdzie widać w jakiej przewadze szczepieni umierają, a ty mówisz tylko o tym, że nie daje 100% ochrony? Oraz od