Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@martek-77: a żeby było śmieszniej, to karny Błaszczykowskiego mógł zaważyć o naszym wejściu do...finału bo w półfinale czekała Walia, która przy naszym farcie mogliśmy na spokojnie kulnac. Sami chyba potem stwierdzili, że jeśli tak by się stało to byłby to najgorszy półfinał ever;)
  • Odpowiedz
  • 1
@martek-77: Jedyny turniej, który pamiętam, na którym po prostu graliśmy w piłkę jak normalna drużyna

Graliśmy bardzo brzydko.
Oby nie stracić i może fartem uda się strzelić.

Mam mieszane uczucia.
  • Odpowiedz
To niestety prawda, nie graliśmy mega wybitnie, ale to też był mega słaby turniej ogólnie, który finalnie wygrała grająca semi-padakę Portugalia. Druga taka szansa powtórzy sie może za milion lat, tylko wtedy już nie będziemy mieć w drużynie takiego Lewego, Kuby czy choćby Krychy, którzy prezentowali wówczas mega poziom w klubach.
  • Odpowiedz
@martek-77 oprocz Lewego był swietny Błaszczykowski i Piszczek. Do tego Pazdan forma i sezon zycia. Nie najgorszy Milik, i Krycha w swoim primie z Sevilli. Ogolnie wszystko grało i śmigało jak trzeba.
  • Odpowiedz
@Zuben: ja zapamiętałem ten turniej, że pierwsze 15 minut nasi zawsze mocno cisnęli. Budowali ciekawe akcje, próbowali zdobyć bramkę. Potem było skupienie się na obronie i na początku drugiej połowy znów atak i potem obrona. W 5 meczach stracili 2 bramki, a strzelili chyba 4. Statystyki nie były porywające, ale były akcje grane szybkimi krótkimi podaniami, które przyjemnie się oglądało. Teraz oczy bolą od patrzenia na „lagi do przodu”.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@martek-77: Cały turniej strimowałem 24/7 Polsaty na weeb.tv jak prawdziwy pirat, pół roboty oglądało mecze z moich linków, to byli czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Grali tak samo jak teraz.

@Zuben: oj nie prawda. razem z piszczem i blaszczykowskim mielismy praktycznie caly sklad w prime. krychowiak w sevilli to byl mistrz

@milliebobbybrown666: Pazdan tak samo życiowa forma.
  • Odpowiedz
@martek-77: Najbardziej powala fakt, że większość podobnych możliwościami do Polski krajów europejskich ma w swojej najnowszej historii nawet jeśli nie medale wielkich imprez, to przynajmniej momenty futbolu na tak, kiedy świat przez chwilę oglądał ich z otwartymi gębami. Dla Polski sukces to to, że niczego za bardzo nie s--------i przez cały turniej, a najpiękniejsze momenty 30-lecia to obronienie się przed Niemcami i 10-sekundowa wymiana podań na połowie Portugalii, niezakończona nawet
  • Odpowiedz