Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +853
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
BasTajpan +208
Wielu facetów wierzy w mit tzw. ściany i liczy, że kobieta kiedyś dostanie nauczkę i przejedzie się na c------m traktowaniu porządnych facetów, że jak młodość przeminie to dostaną za swoje i gardzenie porządnymi chłopakami, puszczanie się z troglodytami, samcami alfa i bad boyami wyjdzie bokiem.
Otóż prawda jest taka, że każda taka szmata spadnie na 4 łapy.
Znam dużo samotnych matek i ostatnio się dowiedziałem, że dwie z nich. Jedna 40, a druga grubo po 40 znalazły sobie facetów. Obie mają po dwójkę dzieci, długi i zbliża się okres przekwitania.
Nie dość, że znalazły sobie facetów to jeszcze facet jednej, która jest 6/10 jest 8-9 na 10, a facet drugiej nie wiem jak wygląda, ale jest o kilkanaście lat młodszy.
Fakt, że to bardzo atrakcyjne kobiety, ale są w takim wieku, że zaraz to tąpnie.
Ja tam nic nich nie mam, bo akurat lubię te dziewczyny, ale obiektywnie patrząc na sytuację to na prawdę kobiety mają chyba przez spermiarstwo facetów nieograniczony kredyt na błędy od losu.
Gdyby facet popełnił tyle błędów to byłby w czarnej dupie, a kobiecie zawsze się upiecze i dostanie kolejną szansę od losu.
#przegryw #redpill #blackpill #pieklomezczyzn #samotnematki #stulejacontent #bialorycerstwo #zwiazki #mgtow #tinder #rozowepaski
Laska lvl 40 + 2 bombelki... 6/10... powiedzmy że za wygląd. Czyli jak miała lvl23-24 to ile miała? 15/10? Ok, znam laski które mają lvl40+ i wyglądają bardzo atrakcyjnie, jak lvl30... ale nie po 2 ciążach. Taka kobieta jak piszesz ma zamkniętą drogę do większości trwałych relacji z facetami lvl 20-40 (pomijając jakichś wielbicieli MILFów), a powyżej lvl40 wedle statystyk LTR z nią to
Czy temu koledze udało się w końcu zaruchać?
@peszek_leszek: Próbujesz przemówić trollowi do rozsądku, co trochę mija się z celem xD
Druga o której pisałem to sztuka w c--j mocne 8/10, nawet słabe 9/10. Zajebiście wygląda, mimo dwóch ciąż i wieku ponad 40 to kasuje laski lvl 25, ale oczywiście to jest wszystko na zapałce i wkrótce tąpnie, gdy 50 stuknie.
@Ynfluencer: No akurat ograniczasz się do własnego widzimisię, więc trudno byłoby polemizować (。◕‿‿◕。)
Coś na pograniczu dyskusji z pisowcem a foliarzem.
Pewnie laska, która przeprowadziła się z małej miejscowości do dużego miasta, żeby studiować jakiś gownokierunek typu marketing i zarządzanie, oczywiście pilnie przygotowywała się na wszystkie kolokwia i egzaminy, potem naukopowala sobie ciuchów z Zary, czuję się "europejka", a nie polką i jest za postępową partią Koalicja Obywatelska "dla ludzi światłych, którzy zrywają z mrokami
Jesteś człowiekiem pokroju takiego, że jakby ktoś z ugrupowań lewicowych, komisji europejskiej, albo koalicji obywatelskiej wyszedł i powiedział spokojnym, poważnym, brzmiącym rzeczowo (ale tak na prawdę g---o przekazującym) tonem to byś sobie wstrzyknął nawet g---o do mózgu.
Znam taki typ, bezgraniczne zaufanie totalnie do
@Ynfluencer: Rozbierz, umyj, obejrzyj z bliska, przetestuj - będziesz wiedzieć. Kobiety lvl40+ mają obcykane w jaki sposób tuszować swoje braki i sprawiać dobre wrażenie. Spędź z taką noc, zobacz jak wygląda rano i porównaj do przeciętnej młodej dziewczyny. Lvl48 here, Wawa, spotykam różne kobiety, ale sensownych 40+ znam najwyżej kilka, wiem ile pakują w zabiegi i formę. To może wyglądać fajnie z odległości metra-dwóch,
Najpierw laski uganiają się za nabuzowanymi testosteronem debilami, z kwadratowymi szczękami, którzy wyruchaliby nawet wazon i po prostu rozsadza ich chuć, a na normalnych facetów z testosteronem w normie kobiety prychają, a potem znajdują frajera, choć za takie zachowanie powinny być całe życie same.
Jakbym przyszedł do Ciebie ubrany w garniak z ekipą paru osób z mainstreamu, też w garniakach i bym ci w dobrej formie, ładnie, spokojnie podał dowolny stek bzdur. To byś się poddał wszystkiemu co chcę, dałbyś się przywiązać do kozetki z uśmiechem i stuprocentowym zaufaniem i podpiąć
Ja jestem już wybity z obiegu, ale swoje wiem i wydaje mi się, że to co mocno obniża atrakcyjność faceta w oczach kobiety to to, że nie jest on prosty i łatwy do otumanienia.
Zauważyłem pewną zależność, że nawet kobiety, które mocno się mną interesowały
@Ynfluencer: Wartość to wartość, moim zdaniem odstrasza je niemożliwość zmanipulowania takiego faceta. I bardzo szybko kalkulują, że mogą być tylko jedno-czy-kilkurazową rozrywką, ale kimś do życia, wspólnego gospodarowania, opieki nad potomstwem jej i jakiegoś obcego gościa to tak raczej nie bardzo.
No ale naiwnych wielu.