Aktywne Wpisy

ibleedforyou +298
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +200
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Zbliża się te całe black friday, dlatego chciałem kupić małżonce jakiś ekspres do kawy, ona lubi czasem sobie wypić jakieś latte i kupuje w żabce czy innych sklepach gotowce xD Problem w tym że ja kawy nie lubię, nie pije itd.
Jaki ekspres do domu byłby spoko? Tylko nie na kapsułki bo żona mówi że takiego nie chce ¯_(ツ)_/¯
#kawa #ekspresdokawy
Mam taki od roku, kupiony na allegro. Polecam na weekendowe picie kawy. Uważam, że niczego mu nie brakuje, działa jak należy. No chyba, że nie chcesz kolbowego
Kup żonie automat, masz teraz na Black Weeku chociażby DeLonghi Magnifica S, sprawdzony niezawodny sprzęt.