Mircy Kawosze doradźcie ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Zbliża się te całe black friday, dlatego chciałem kupić małżonce jakiś ekspres do kawy, ona lubi czasem sobie wypić jakieś latte i kupuje w żabce czy innych sklepach gotowce xD Problem w tym że ja kawy nie lubię, nie pije itd. Jaki ekspres do domu byłby spoko? Tylko nie na kapsułki bo żona mówi że takiego nie chce ¯_(ツ)_/¯
@mateoelo Ekspres ciśnieniowy kolbowy Transa Electronics TE-72 1470 W czarny. Mam taki od roku, kupiony na allegro. Polecam na weekendowe picie kawy. Uważam, że niczego mu nie brakuje, działa jak należy. No chyba, że nie chcesz kolbowego
@mateoelo ja mam kolbowy, młynek i spieniacz ale to trochę roboty z kawą jest z automatów dużo ludzi poleca de longi magificę podobno dobry i nie drogi ekspres ok. 1200-1500zł może na czarny piątek wyhaczysz taniej
Zbliża się te całe black friday, dlatego chciałem kupić małżonce jakiś ekspres do kawy, ona lubi czasem sobie wypić jakieś latte i kupuje w żabce czy innych sklepach gotowce xD Problem w tym że ja kawy nie lubię, nie pije itd.
Jaki ekspres do domu byłby spoko? Tylko nie na kapsułki bo żona mówi że takiego nie chce ¯_(ツ)_/¯
#kawa #ekspresdokawy
Mam taki od roku, kupiony na allegro. Polecam na weekendowe picie kawy. Uważam, że niczego mu nie brakuje, działa jak należy. No chyba, że nie chcesz kolbowego
Kup żonie automat, masz teraz na Black Weeku chociażby DeLonghi Magnifica S, sprawdzony niezawodny sprzęt.