Aktywne Wpisy
Lelkomtu +79
niochland +156
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dla uproszczenia, bo widzę, że u ciebie z logiką trochę na bakier. Olgierdano i Barney mają potomstwo, ALE mają je ze swoimi partnerkami. Proste?
Tylko to nie od siebie wymagam, bo u mnie z podstawami logiki problemów nie ma. To u ciebie coś jest nie tak. Zresztą się nie dziwię, skoro bronisz takich śmieci jak Kosno, Dławek i masz problem z tym, że istnieje ktoś taki jak Olo, który narusza ten #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie interesuj się. Zresztą tutaj kwestia wykształcenia nie ma znaczenia i nie mam zamiaru powoływać się na to jak na jakiś autorytet.
"Udowodnij mi, że bronię Kosno i Sławka. Czekam
Komentarz usunięty przez autora
Zwyczajnie krew zalewa mnie jak widzę jak się panoszy taki plankton i wypisuje takie debilizmy, a potem jeszcze mówi, że on nie jest z lateksów.
Raz na jakiś czas mimo wszystko trzeba takiego kiepa wyjaśnić, a nuż ktoś przeczyta i się przekona co to za osobnik. Oczywiście nie mam tu na myśli tagowych bywalców, bo oni