Wpis z mikrobloga

@pyczasty: Twój tok myślenia miałby sens, gdyby nie było wymienione, że mają partnerki. Jeżeli ktoś jest normalny i nie ma zaburzeń psychicznych, to z pewnością powiąże ze sobą te dwa aspekty.

Dla uproszczenia, bo widzę, że u ciebie z logiką trochę na bakier. Olgierdano i Barney mają potomstwo, ALE mają je ze swoimi partnerkami. Proste?
  • Odpowiedz
@pyczasty: "nie wymagaj od siebie zbyt wiele"

Tylko to nie od siebie wymagam, bo u mnie z podstawami logiki problemów nie ma. To u ciebie coś jest nie tak. Zresztą się nie dziwię, skoro bronisz takich śmieci jak Kosno, Dławek i masz problem z tym, że istnieje ktoś taki jak Olo, który narusza ten #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pyczasty: "jaki uniwersytet kończyłeś?"

Nie interesuj się. Zresztą tutaj kwestia wykształcenia nie ma znaczenia i nie mam zamiaru powoływać się na to jak na jakiś autorytet.

"Udowodnij mi, że bronię Kosno i Sławka. Czekam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@PZt37: Masz rację, choć napisanie tego to nie był dla mnie jakiś ogromny wysiłek.

Zwyczajnie krew zalewa mnie jak widzę jak się panoszy taki plankton i wypisuje takie debilizmy, a potem jeszcze mówi, że on nie jest z lateksów.
Raz na jakiś czas mimo wszystko trzeba takiego kiepa wyjaśnić, a nuż ktoś przeczyta i się przekona co to za osobnik. Oczywiście nie mam tu na myśli tagowych bywalców, bo oni
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: Serio uwierzyłeś w te bajeczki, że łukaszkowi rodzinę stalkują? Czy jesteś kolejnym, który nie rozumie tego zagadnienia. Idąc twoim tokiem rozumowania, to zarzucasz mi, że skoro nie popieram łukaszka to wspieram Sławka i Rafała. Zupełnie nie widzisz jak ślepo i bezkrytycznie jesteście zafascynowani łukaszem, który nie posiada wad? Myślisz, że on robi to z czystego serca czy w imię zasad?
  • Odpowiedz