Aktywne Wpisy
LulekTV +78
TP S.A to typowy żenujący przykład dzikiej prywatyzacji w Polsce. Sprzedalismy całą sieć telefoniczna Francuzom tylko po to by nas doili jak krowy. Tragedia.
Rupert_Maklovitz +42
#depresja #samotnosc
#!$%@? jest wtedy, kiedy uświadamiasz sobię, że przez większość życia było podobnie #!$%@?, wycofany od zerówki, bo do 6 roku życia siedziałeś zamknięty w 4 ścianach i tylko raz na kilka godzin ktoś przychodził sprawdzić czy sobie krzywdy nie zrobiłeś, a większość czasu spędzałeś bawiąc się samemu klockami.
Moczyłeś się w nocy do 8 roku życia ze stresu, bo nie byłeś przystosowany do jakiejkolwiek interakcji międzyludzkiej. Ciągle problemy ze zdrowiem,
#!$%@? jest wtedy, kiedy uświadamiasz sobię, że przez większość życia było podobnie #!$%@?, wycofany od zerówki, bo do 6 roku życia siedziałeś zamknięty w 4 ścianach i tylko raz na kilka godzin ktoś przychodził sprawdzić czy sobie krzywdy nie zrobiłeś, a większość czasu spędzałeś bawiąc się samemu klockami.
Moczyłeś się w nocy do 8 roku życia ze stresu, bo nie byłeś przystosowany do jakiejkolwiek interakcji międzyludzkiej. Ciągle problemy ze zdrowiem,
#kononowicz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dla uproszczenia, bo widzę, że u ciebie z logiką trochę na bakier. Olgierdano i Barney mają potomstwo, ALE mają je ze swoimi partnerkami. Proste?
Tylko to nie od siebie wymagam, bo u mnie z podstawami logiki problemów nie ma. To u ciebie coś jest nie tak. Zresztą się nie dziwię, skoro bronisz takich śmieci jak Kosno, Dławek i masz problem z tym, że istnieje ktoś taki jak Olo, który narusza ten #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie interesuj się. Zresztą tutaj kwestia wykształcenia nie ma znaczenia i nie mam zamiaru powoływać się na to jak na jakiś autorytet.
"Udowodnij mi, że bronię Kosno i Sławka. Czekam "
Żyjesz tematem Wójcika, który cię z jakiegoś powodu tak bardzo boli, że aż musisz wylewać żale na jego temat i go szkalować.. Robisz to z całkowicie absurdalnych powodów, bo ja na przykład widzę jakie Olo ma
Komentarz usunięty przez autora
Zwyczajnie krew zalewa mnie jak widzę jak się panoszy taki plankton i wypisuje takie debilizmy, a potem jeszcze mówi, że on nie jest z lateksów.
Raz na jakiś czas mimo wszystko trzeba takiego kiepa wyjaśnić, a nuż ktoś przeczyta i się przekona co to za osobnik. Oczywiście nie mam tu na myśli tagowych bywalców, bo oni to