Aktywne Wpisy

heksengerg +49
źródło: temp_file121802916722907599
Pobierz
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
źródło: d6137d3dd8d9793f3150c5fc71e085a2-902275271
Pobierz

#kononowicz
źródło: comment_1668952027CHN36CJsiN5r6PmNzjtmoe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Dla uproszczenia, bo widzę, że u ciebie z logiką trochę na bakier. Olgierdano i Barney mają potomstwo, ALE mają je ze swoimi partnerkami. Proste?
Tylko to nie od siebie wymagam, bo u mnie z podstawami logiki problemów nie ma. To u ciebie coś jest nie tak. Zresztą się nie dziwię, skoro bronisz takich śmieci jak Kosno, Dławek i masz problem z tym, że istnieje ktoś taki jak Olo, który narusza ten p--------k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie interesuj się. Zresztą tutaj kwestia wykształcenia nie ma znaczenia i nie mam zamiaru powoływać się na to jak na jakiś autorytet.
"Udowodnij mi, że bronię Kosno i Sławka. Czekam
Komentarz usunięty przez autora
Zwyczajnie krew zalewa mnie jak widzę jak się panoszy taki plankton i wypisuje takie debilizmy, a potem jeszcze mówi, że on nie jest z lateksów.
Raz na jakiś czas mimo wszystko trzeba takiego kiepa wyjaśnić, a nuż ktoś przeczyta i się przekona co to za osobnik. Oczywiście nie mam tu na myśli tagowych bywalców, bo oni