W zasadzie na tle pozostalych soulsow, sekiro, bb itp to tez nie uwazam zeby to elden ring zaslugiwal na gre roku nie ma niczego czego nie maja poprzednie gry a reszta i open world to glownie nudne zapychacze, czlowiek ktory zwiedzil limgrave zna 90% gry
@3mortis: Problem w tym, że Ty porównujesz Eldena do poprzednich gier From, a tu chodzi o wybór najlepszej gry TEGO roku. Dlatego nie porównuj do starych gier, tylko wskaż lepszą, która wyszła w 2022.
@sorek: God of War PC skasowałem po kilkunastu godzinach gry, bo mnie wynudził niemiłosiernie, poza tym ciężko mi było spamiętać dziesiątki kombinacji ciosów i kombosów na klawiaturze grając raz w tygodniu lub rzadziej. Jakieś 200 zł w plecy, tak samo po kilku godzinach mega nudnego i drewnianego RDR2, więc łącznie ok. 400 zł w plecy....
Nie wiem czy zabierać się za Elden Ringa.
Trochę uzależniłem się od gier online pokroju L4D2, Vermintide,
@sorek: Nie będę się kłócić, ale pierwsze godziny bardzo mnie wynudziły. Czytałem też opinie o tej grze i są skrajne: albo genialna albo nudna. Dla mnie nudna, drewniana, powolna, z dziwnym sterowaniem. Przeciwieństwo GTA5, które dla mnie było genialne. Pierwsze godziny Cyberpunka czy GTA5 od razu mnie wchłonęły, ale wszystko zależy od tego jaki kto ma gust i na jakim etapie życia jest :)
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
źródło: comment_16687654306AqLqpKpQMjIigGnqpoQXN.jpg
Pobierznie ma niczego czego nie maja poprzednie gry a reszta i open world to glownie nudne zapychacze, czlowiek ktory zwiedzil limgrave zna 90% gry
@3mortis: gry indie to teraz prawdziwie dobre gry które się bedzie wspominało przez lata. Slice & Dice to GENIALNA gra o której mało kto wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy zabierać się za Elden Ringa.
Trochę uzależniłem się od gier online pokroju L4D2, Vermintide,
@g4rris: raczej za stary bo RDR2 też jest genialną grą..
@g4rris: i już wiem z kim rozmawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miłego dNia Panie mireCzku i z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)