Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +160
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Kilkukrotnie pojawiało się pytanie z Waszej strony, w jaki sposób przygotowuję filmy na mój kanał YouTube, z jakich programów korzystam i jak to ogólnikowo wygląda.
Przygotowałem w związku z tym taki krótki informacyjny odcinek, w którym przedstawiam pokrótce programy, które używam do tworzenia filmów. A są to: OBS (Open Broadcaster Software), Kdenlive oraz Libre Office - wszystkie wymienione programy są programami darmowymi, open-source oraz o charakterze wieloplatformowym (Windows, Mac, Linux).
Zapraszam: [[283] Jak nagrywam filmy na YouTube, czyli za kulisami kanału Inżynier Programista](https://youtu.be/2V7WY_-a4nk)
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #youtube
Co mogłoby ewentualnie lepiej wpłynąć na tworzone miniatury?
Komentarz usunięty przez autora
@yhbgrobdoivbvwamsv: a dlaczego nie? Tytuł naukowy w Polsce wymaga sporych osiągnięć i ten poziom osiągnięć jest też rozpoznawany i poważany za granicą. A czy w ogóle OP posługiwał się tym tytułem?
@InzynierProgramista: grafika wygląda jak ze stron www z późnych lat 90tych, brakuje tylko animowanych gifów :> Używałeś painta żeby te napisy zrobić? :>