Co mam zrobić z burakiem, który mieszka pode mną? Moje „tupanie” to: przyjście do domu, podejście do telewizora, potem do łazienki i do spania xD można to zgłosić gdzieś?
@anthon_lavey jak to nie wiesz? Nie wiesz skąd jakiś sasiad ma twój prywatny nr tel? Ja mieszkam w bloku i żaden z sąsiadów nie ma mojego numeru bo żadnemu go nie podałam.
@anthon_lavey: przecież on ewidentnie kozak struga, próbuje Cię zastraszyć i ubliżyć dodatkowo, no ja z takim człowiekiem to bym w ogóle nie rozmawiał, bo ja nie lubię bardzo takich ludzi,pewnie bym go sprowokował do tego stopnia, że dopuściłby się agresji w moim kierunku, i wtedy bym mu zrobił dotkliwą bardzo krzywdę, w samoobronie oczywiście z fartem
@anthon_lavey Moim zdaniem trochę zbyt konfrontacyjne odpisałeś. Wiesz, ludziom z różnych powodów może tak odwalać. Nie wiem, stara go zdradza, córka z murzynem mu się puściła. Ja bym mu odpisał "sorki, postaram się być ciszej" po pierwszej wiadomości, to wtedy nie miałby powodu dalej się nakręcać. A robił dalej swoje, skoro piszesz, że nie zachowujesz się jakoś specjalnie głośno. Na Twoim miejscu bym się wstrzymał i postarał się nie eskalować. Skoro
@anthon_lavey: numer ma do kontaktu w ważnych sprawach. Jak tego nie rozumie, to najlepiej chyba zablokować i przestać się przejmować. Natomiast warto też zwerbalizować rozumienie swojej granicy. Nie na telefon, bo to g---o nie metoda, tylko wprost. „Szanowny panie, to moje tąpanie to jest i będzie. Temat uważam za zamknięty.”
@anthon_lavey: nie, piszesz do niego, żeby nauczył się kultury i obycia, bo na takim niskim poziomie intelektualnym nie masz w zwyczaju prowadzić dialogów, i nie rozumiesz co on chce swoim slangiem rynsztokowym rodem z marginesu społecznego przekazać, jak to faktycznie jest patus to mu para z uszu wtedy pójdzie i będzie wjeżdzał do Ciebie na kwadrat, wtedy otwierasz drzwi, ładujesz na dziurę w samoobronie, możesz trochę jakimś kijem go obić
Co mam zrobić z burakiem, który mieszka pode mną? Moje „tupanie” to: przyjście do domu, podejście do telewizora, potem do łazienki i do spania xD można to zgłosić gdzieś?
źródło: IMG_1097
Pobierzon to sobie wymyślił
z fartem
Na Twoim miejscu bym się wstrzymał i postarał się nie eskalować. Skoro
Natomiast warto też zwerbalizować rozumienie swojej granicy.
Nie na telefon, bo to g---o nie metoda, tylko wprost.
„Szanowny panie, to moje tąpanie to jest i będzie. Temat uważam za zamknięty.”