Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

#ps4 #ps5 #xbox #xboxseriesx #pcmasterrace
Pełna zgoda, ciągle jestem w szoku, że cała gejmerska polska się tak tym Żebrowski jarała i opluła Keanu, ja tego nie słyszę, żeby Polski dubbing zmiótł angielski.
No zależy od gry, jeżeli dubbing dobrze jest zrobiony to chętnie z niego korzystam, a jak źle no to wybiorę eng.
A wogole to dużo gier przechodzę po dwa razy (w kilkuletnim odstępie) to staram się za drugim razem zagrać w innym aby zobaczyć trochę inną interpretacje.
Za dobrym dubbingiem powinno stać doskonałe rzemiosło a to wynika z dużego rynku który przyciąga do siebie najlepsze talenty. Dlatego zawsze wybieram język oryginalny, najczęściej jest to angielski. Czasami język oryginalny zastępuje gdy mi wybitnie nie podchodzi, ciężko mi się słucha np. Chińskiego i