Aktywne Wpisy

hejterka99 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +62
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

https://twitter.com/konrad_muzyka/status/1592611408151465985
Tutaj była odpowiedź na to czy były jakieś. Gość renomowany.
@stdmat: Every single inch ;)
Poza tym wszystko się zgadza, nawet kawałki rakiety od S-300 podłożyliby bez trudu.
@ImNewHere: "Niesamowicie felerny" brzmi jakby to było prawie niemożliwe że 40 letnia rakieta produkcji radzieckiej poleciala tam gdzie nie trzeba. Tymczasem w internecie bez problemu można znaleźć filmiki z ruskimi rakietami które startują do góry i spadają w dół, zawracają po kilkunastu metrach albo lecą gdzieś w bok zaraz po wystrzale. Poczekajmy jednak na śledztwo. Wypadki się zdarzają.
To by miało sens jedynie przy intencjonalnym ataku.
źródło: comment_1668644022gAfF9R92b6JSuaDv8W64eo.jpg
Pobierz@Lukki: zasięg o którym mówisz dotyczy celu ziemia-powietrze. Ruskie wykorzystują system S-300 obecnie do ataku ziemia-ziemia i wówczas jest to zasięg kilkukrotnie wyższy.
Ps. Polecam rzucić okiem przynajmniej na dzisiejszy odcinek u Zychowicza z gen. Drewniakiem.