Aktywne Wpisy

Blackhorn +75
"Ponad połowa dorosłych Polaków gra w Lotto, a 40% uczestników to regularni gracze."
"67% Polaków wydaje pieniądze na gry hazardowe, z przewagą Lotto."
"Każdy Polak statystycznie wydaje obecnie 2 223 złote rocznie na gry w Totalizatorze Sportowym. To szokujący wzrost z zaledwie 147 złotych w 2017 roku. Oznacza to, że w ciągu ośmiu lat nasze wydatki na loterie wzrosły aż 15-krotnie."
Bolaki myślą że wyrzucą orła czy reszkę 24 razy z rzędu,
"67% Polaków wydaje pieniądze na gry hazardowe, z przewagą Lotto."
"Każdy Polak statystycznie wydaje obecnie 2 223 złote rocznie na gry w Totalizatorze Sportowym. To szokujący wzrost z zaledwie 147 złotych w 2017 roku. Oznacza to, że w ciągu ośmiu lat nasze wydatki na loterie wzrosły aż 15-krotnie."
Bolaki myślą że wyrzucą orła czy reszkę 24 razy z rzędu,
#motoryzacja #samochody
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?

Komentarz usunięty przez moderatora
@dr_papieros: jak tam twoje cuck chair, wygodne?
@hejterka99... 99 ¯\(ツ)/¯
Po co komu ta wiedza?
Serio powinno mnie to interesować? XD
Mam wrażenie że 99% inceli tutaj musi dać upust swojemu smutkowi :_(
@hejterka99: wyjaśniam mechanizm, o co mógł się obrazić. Skąd mam wiedzieć, dlaczego o to pytał? Skoro miałaś problem z pytaniem, to mogłaś mu to wyjaśnić i zapytać, dlaczego o to pyta. Lepiej się komunikować niż złościć, ale zaczynam podejrzewać, że ten post to jakiś rage bait. Więc nie będę się już dalej rozpisywał.
No bezczelny
@kupkesobieciagne: Sprostowanie - akurat w przypadku mężczyzn liczba partnerek też nie była obojętna. Miała niższy wpływ jak u kobiet, ale tendencja była ta sama.
Akurat redpill lubi pomijać ten drobny szczegół.
z jednej strony "body count czy jak tam" to nic nie znacząca liczba, a w ogóle to przecież nie ważne z iloma sypiała.
z drugiej strony broni tej informacji jak PO konstytucji, a jak to mówił wałęsa: "samo pomyślenie (o BC) jest zbrodnią wobec mnie" ( ͡° ͜ʖ
Komentarz usunięty przez moderatora