Wpis z mikrobloga

to by wystarczyło by otworzyć oczy nawet kozie albo udowodnić że @Mutare_mundi to multi @Grooveer ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Verdino: oo widze, że już roznosisz moj nick na inne wątki, stałeś się moim fanem?

Otóż drogi kolego powtórzę, nie mam nic wpólnego personalnie z @Grooveer, jeżeli msz jakieś dowody to usunę konto i przeprowszę, ba mogę nawet wpłacić jakaś kwotę na dowolny
  • Odpowiedz
@Grooveer: rakiety spadły na Polskę zabiły Polaków a wy się covidem zajmujecie. Są sprawy ważne i ważniejsze

XD

Tak spadły że jedyne na co je było stać to rękami położyć przyczepę ma boku XD
  • Odpowiedz
@Verdino: to może zakładzik jak jesteś taki pewien, że to multikonto?
Jeżeli udowodnię, że jestem kontynuacja innego nicka, znacznie starszego niż wasze, to usuniesz konto i wpłącisz na cele charytatywne...no nie wiem powiedzmy tysiąc? Może tak być? Czy może tamten to też multi konto? ;) i wszędzie są w tym pokoju multikonta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
przecież ewidentnie widać ten sam styl pisania

Wasze komentarze są takie same

Cele charytatywne XD

@Verdino: skoro jesteś taki pewien to idziesz w zakład? Zamiast celi charytatywnych możesz mi przesłać nie ma problemu coś z tym na pewno zrobię.
  • Odpowiedz
próbujesz wyłudzić ode mnie pieniążki

@Verdino: dlatego chciałem na cele charytatywne, Twoja kasa nie jest mi potrzebna, a usunięcie Twojego nędznego konta to za mało/

oczywiście, jeżeli nie udowodnię (a zrobię to na pewno ), że jestem kontynuacja innego nicku to dam Ci tego tysiąca, wiec jeżeli jesteś taki pewien to kasiurka w kieszeni.

Oczywiście pewien nie jesteś i wygrać nie możesz bo gdybym nie był pewien swojego to bym
  • Odpowiedz
@Mutare_mundi: w huiu mam twoja kontynuację jakiegoś tam z-------o konta
Odpowiedz mi merytorycznie na badania ze stron rządowych jakie podałem
Jakikolwiek komentarz
Nie oczekuje nic poza spuerdoleniem
Ale chociaż
  • Odpowiedz
Odpowiedz mi merytorycznie na badania ze stron rządowych jakie podałem

@Verdino: Już Ci odpowiedziałem, poszukaj sobie polemiki mi się zwyczajnie nie chce.

ok, powtarzasz się już, lądujesz na #czarnolisto (a jak te multikonta dalej siedzą u ciebie w pokoju to hm...są od tego specjaliści )
  • Odpowiedz