Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +74
#heheszki #niebieskiepaski
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.

MrSzakal +493
Nawiedzili Cię Porwity Hooligans. Daj plusa, a nikomu nie stanie się krzywda.
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_3517
Pobierz

@Verdino: oo widze, że już roznosisz moj nick na inne wątki, stałeś się moim fanem?
Otóż drogi kolego powtórzę, nie mam nic wpólnego personalnie z @Grooveer, jeżeli msz jakieś dowody to usunę konto i przeprowszę, ba mogę nawet wpłacić jakaś kwotę na dowolny
@Grooveer: zauważyłem, ma chłopak misję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD
Tak spadły że jedyne na co je było stać to rękami położyć przyczepę ma boku XD
Gdzie odpowiedzi na argumenty?!
Jeżeli udowodnię, że jestem kontynuacja innego nicka, znacznie starszego niż wasze, to usuniesz konto i wpłącisz na cele charytatywne...no nie wiem powiedzmy tysiąc? Może tak być? Czy może tamten to też multi konto? ;) i wszędzie są w tym pokoju multikonta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wasze komentarze są takie same
Cele charytatywne XD
@Verdino: skoro jesteś taki pewien to idziesz w zakład? Zamiast celi charytatywnych możesz mi przesłać nie ma problemu coś z tym na pewno zrobię.
Liczą się tylko grosiki XD
@Verdino: o czym Ty p--------z?
@Verdino: dlatego chciałem na cele charytatywne, Twoja kasa nie jest mi potrzebna, a usunięcie Twojego nędznego konta to za mało/
oczywiście, jeżeli nie udowodnię (a zrobię to na pewno ), że jestem kontynuacja innego nicku to dam Ci tego tysiąca, wiec jeżeli jesteś taki pewien to kasiurka w kieszeni.
Oczywiście pewien nie jesteś i wygrać nie możesz bo gdybym nie był pewien swojego to bym
Odpowiedz mi merytorycznie na badania ze stron rządowych jakie podałem
Jakikolwiek komentarz
Nie oczekuje nic poza spuerdoleniem
Ale chociaż
@Verdino: Już Ci odpowiedziałem, poszukaj sobie polemiki mi się zwyczajnie nie chce.
ok, powtarzasz się już, lądujesz na #czarnolisto (a jak te multikonta dalej siedzą u ciebie w pokoju to hm...są od tego specjaliści )
W niczym się nie pomyliłem XD