Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +88
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

✅ po podwyżce stóp nastąpi załamanie rynku o co najmniej 50% jak kredyciarze zapakowani po same kullen będą oddawać mieszkania na licytacje komornicze
✅ ceny spadną o 20% po wyczerpaniu popytu na kredyty hipoteczne, bo nikogo już nie stać na miniratkę
✅ ceny ofertowe może i stoją w miejscu, ale poczekajmy na ceny transakcyjne
✅ ceny transakcyjne może i rosną, ale lokata na 6% daje zarobić więcej
==> ceny transakcyjne może i wzrosły o 10% w ciągu 9 miesięcy, ale żywność podrożała o 20%, więc realnie mieszkania tanieją
Wołam @mickpl i @pastibox ♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿♿
#nieruchomosci
źródło: comment_1668623823rMp1qh6JuuUwQPuih5BTDn.jpg
Pobierz✅ po podwyżce stóp nastąpi załamanie rynku o co najmniej 50% jak kredyciarze zapakowani po same kullen będą oddawać mieszkania na licytacje komornicze
✅ ceny spadną o 20% po wyczerpaniu popytu na kredyty hipoteczne, bo nikogo już nie stać na miniratkę
✅ ceny ofertowe może i stoją w miejscu, ale poczekajmy na ceny transakcyjne
✅ ceny transakcyjne może i rosną, ale lokata
@szumowina_wadowicka: ok, to możesz mnie zawołać, jak w marcu będzie ~20% inflacji r/r i ceny transakcyjne nieruchomości wzrosną ponad 20% r/r ;D
@haha123: pamiętasz guwniarzu o co mnie zwyzywałes na priv? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no ale liżą się po fiutach poprzez plusowanie swoich wypocin pełnych myślenia życzeniowego a wiadomo że dużo plusów = posiadanie racji
sekta
Kladz się spac bo sie na przyrke rano spóźnisz, mama znowu bedzie zła ze cie dobudzic nie może.