@SaintWykopek: Ostatnio tak miałem z softem z stajni Autocad. 10 lat temu napisałem hate posta na ich forum na temat z-------o instalatora. Z------e polegało na tym że jak chciałeś zainstalować coś na innym dysku niż C to i tak instalator potrzebował miejsce na C. Wczoraj dostałem maila że kolejna osoba ma ten sam problem xD
@Mikuz: k---a same, ostatnio robie sobie osobna partycje na system a i tak z-----y Autodesk wymaga miejsca kilkanaście giga na tym dysku xD Sprawdzam forum i problem znany od ponad dekady ehhhh
źródło: comment_1668500902uc1qUXKNdUhpxj6smFk7Ns.jpg
Pobierzźródło: comment_1668502079k8hUOkwryN5W490enlT7Cf.jpg
PobierzOstatnio tak miałem z softem z stajni Autocad.
10 lat temu napisałem hate posta na ich forum na temat z-------o instalatora. Z------e polegało na tym że jak chciałeś zainstalować coś na innym dysku niż C to i tak instalator potrzebował miejsce na C. Wczoraj dostałem maila że kolejna osoba ma ten sam problem xD
SPECYFICZNE PYTANIE
Aaaaa co za debil to tłumaczył nie wyczymie
źródło: comment_1668519512dIXKnKL1Cb3uE4cOuqJ2zB.jpg
Pobierz@RitmoXL: albo autor wątku na końcu pisze "już OK, poradziłem sobie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1668520307Bk6lXCvFZdCVJAPGG4tgt3.jpg
Pobierzbo fora przestają istnieć, a one napędzają treści w wyszukiwarce. Teraz wszystko jest na grupkach fejsbukowych a do tego już nie ma odnośników
Komentarz usunięty przez moderatora
kara śmerci dla takich ludzi.