Aktywne Wpisy

Farezowsky +328
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_16680636676CGGccFfRyHUZg7s4qO0yC.jpg
Pobierz@dracuch: nie ma jak rodzeństwo, zawsze prawdę powie xD
źródło: comment_1668064512TYfjXxYu7f99iyKw5RFeAs.jpg
Pobierz@Ar_0: jak minie podana na produkcie data to wyrzucasz przyprawy?
nie odbierz tego jako jakiś atak, ale serio powinieneś zgłosić się z tym do specjalisty ponieważ aktualnie nie jest to groźne ale może się pogłębiać, obejrzyj kilka odcinków Monka
@Big_Fomo:
źródło: comment_1668065773EVconLlYGX0LzhBu9R8VEt.jpg
Pobierz@Noniusz: pytanie co oznaczają te skróty. Później jak będę miał czas to poszukam
@moll: nawet nie zamierzałem chociaż jakby
Robię listy tylko dla szafy z chemią i 2x w roku dokupuję potrzebne rzeczy. Terminy przydatności raczej mi się nie kończą, bo zużywam w zastraszającym tempie. Założę się, że przez samą ilość kupowanego wybielacza jestem na jakiejś rządowej liście potencjalnych seryjnych morderców, czy coś.
OCD - zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne
ASD - zaburzenia ze spektrum autyzmu, np. zespół Aspergera
W obu przypadkach osoby często mają skłonność do nadmiernego porządkowania, organizowania różnych rzeczy.