@Adom007: to tak na szybko: sprężyny bonellowe to te najtwardsze z możliwych - jakkolwiek solidne to z wygodą nie mają wiele wspólnego - są twarde. Pianka PU T30 to najzwyklejszy poliuretan który wygniecie się od samego patrzenia. Dziwi mnie, że nie ma wspomniane nic o przekładce pomiędzy bonelem, a pianką bo jeśli nic nie ma to po czasie może się zdarzyć, że bonel po prostu rozszarpie piankę przy częstym użytkowaniu, skakaniu
@Adom007: Zapytaj czy jest możliwość zrobienia na mixie sprężyna falista + bonell oraz czy można prosić za dopłatą wykonanie z pianką HR zamiast PU (czyli High resistance) - znacznie lepsza.
Zapytaj też czy jest chociaż przekładka tapicerska pomiędzy sprężynami, a pianką.
Na PW wysłałem Ci link do "zaprzyjaźnionej konkurencji" - popatrz u nich też i jak znajdziesz jakiś wzór co CI się podoba to patrz na to czy ma chociaż
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
https://www.ceneo.pl/119179952
#wersalka #lozko #pytaniedoeksperta #meble #remont
Zapytaj też czy jest chociaż przekładka tapicerska pomiędzy sprężynami, a pianką.
Na PW wysłałem Ci link do "zaprzyjaźnionej konkurencji" - popatrz u nich też i jak znajdziesz jakiś wzór co CI się podoba to patrz na to czy ma chociaż