Wpis z mikrobloga

Jasiu Montażysta mi zdjął ten film

@DEJW88: no to mówiłem xD Zyniak się posługuje swoimi parobkami, żeby samemu mieć czyste rączki xD

@majakstasko przydałoby się nagłośnić, że Nitruś cenzuruje swoje grzeszki i wykorzystuje do tego swoich pracowników
  • Odpowiedz
@DEJW88: jasne, że była i nadal jest. Mleko uchodzi za takiego kozaka internetowego, a bardzo łatwo dojrzeć kiedy jest zestresowany. Notoryczne ziewanie i poprawianie czapeczki, wtedy wiadomo, że jest obsrany xD
  • Odpowiedz
@majakstasko: Maja, trochę off-topic, ale chciałem żebyś to przeczytała. Miałem mieszane opinie co do twojej osoby i działalności w internecie, ale bardzo zaplusowałaś u mnie, że chcesz w końcu zabrać się za nitro. Gość latami robił bigos z mózgów swoich młodocianych widzów, skrzywdził tak wielu ludzi. Mam nadzieję, że w końcu, z twoją pomocą, przyjdzie jego kres. Jeśli uda się zablokować nitro, kolejną osobą za którą można się zabrać jest
  • Odpowiedz
@majakstasko @DEJW88

Kiedyś ktoś mi zgłosił o prawa autorskie piosenkę robioną na free for profit beacie, odwołałem sie od tego i na lajcie przywrócili film.

Tu prawo cytatu raczej nie przejdzie, bo jest to kompilacja wycinków bez żadnego komentarza. Po każdym puszczonym fragmencie przydałby się jakiś komentarz, przynajmniej głosowy, wtedy w momencie komentarza można dać jakąś planszę, żeby to nie był surowy film z wycinkami cudzego kontentu. Zlepcie film jeszcze raz, ale
  • Odpowiedz