Aktywne Wpisy

phaxi +134
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +506
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Komentarz usunięty przez autora
@DEJW88: no to mówiłem xD Zyniak się posługuje swoimi parobkami, żeby samemu mieć czyste rączki xD
@majakstasko przydałoby się nagłośnić, że Nitruś cenzuruje swoje grzeszki i wykorzystuje do tego swoich pracowników
Kiedyś ktoś mi zgłosił o prawa autorskie piosenkę robioną na free for profit beacie, odwołałem sie od tego i na lajcie przywrócili film.
Tu prawo cytatu raczej nie przejdzie, bo jest to kompilacja wycinków bez żadnego komentarza. Po każdym puszczonym fragmencie przydałby się jakiś komentarz, przynajmniej głosowy, wtedy w momencie komentarza można dać jakąś planszę, żeby to nie był surowy film z wycinkami cudzego kontentu. Zlepcie film jeszcze raz, ale