Wpis z mikrobloga

• 419
Ten kraj to naprawdę piekło kobiet XD
Napisalam na czacie do internisty z prośbą o tabletkę dzień po (nie było żadnych wizyt do ginekologa czy to telefonicznie czy na żywo, a wiadomo że w tej sytuacji liczy się czas).
Pani napisała że, że wystawi preparat, choć nie jest jest to zgodne z jej światopoglądem ze względu na działanie wczesnoporonne XD Przecież ta tabletka nie ma takiego działania. I co mnie obchodzi jej swiatopoglad.
Domyślam się że jakby to nie był Luxmed to tabletki od tej pani bym nie dostała.
#antykoncepcja #s--s #pieklokobiet
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saikomiki: ale... ale jak to będziecie rodzicami, przecież wszyscy popierający aborcję robią je sobie dla zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a na poważnie to wszystkiego dobrego wam .życzę i współczuję sytuacji
  • Odpowiedz
@Mrs_Red W ogóle uważam, że "swój światopogląd" to ma zostawić w domu. Jest lekarzem i ma działać w j------h granicach prawa, a nie wg "swojego światopoglądu". I mówię to jako lekarz. Jak mnie w-------ą te mendy, co się uważają, że będąc lekarzem masz prawo uważa się za ważniejszego od innych i decydować jak mają żyć.
Już pomijam, że oczywiście nie mają działania wczesnoporonnego, przez lata były bez recepty i nikomu się
  • Odpowiedz
Żona poroniła w domu, trwało to 4 dni, cierpiała ogromnie. Psychicznie kilka miesięcy trzeba było, by o tym zapomnieć. Nikomu nie życzę by przez to przechodził.

@saikomiki: nie lepiej bylo skoczyć do niemiec do apteki? to tylko parę godzin
  • Odpowiedz
@Mrs_Red: Typiara p----------a. Zgłoś skargę normalnie do Luxmedu. Zgłoś też do izby lekarskiej. Powiadom lokalne media. Wystaw opinie na Google, Znany Lekarz. Wystaw opinie Luxmedowi - niech tez ogarnia swoich pracowników. Trzeba działać, inaczej nie będzie powrotu do normalności. Na postach Luxmedu na Facebooka pytaj w komentarzach, czy to ich normalna praktyka, ze ich lekarze o----------a takie cyrki.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PradziwyMirek No u mnie to pęknięcie było duże, więc nie sposób było nie zauważyć, zaczęło się wylewać XD Ale ogólnie to po prostu po zawiązaniu sprawdź dokładnie czy nie przecieka i będzie git.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tomaszaaatt Właśnie nie wiem na ile można ufać takim stronom, a wiadomo że jednak do otrzymania recepty trzeba podać PESEL. Ale dzięki za tipa na przyszłość :)
  • Odpowiedz