Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +27
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Napisalam na czacie do internisty z prośbą o tabletkę dzień po (nie było żadnych wizyt do ginekologa czy to telefonicznie czy na żywo, a wiadomo że w tej sytuacji liczy się czas).
Pani napisała że, że wystawi preparat, choć nie jest jest to zgodne z jej światopoglądem ze względu na działanie wczesnoporonne XD Przecież ta tabletka nie ma takiego działania. I co mnie obchodzi jej swiatopoglad.
Domyślam się że jakby to nie był Luxmed to tabletki od tej pani bym nie dostała.
#antykoncepcja #s--s #pieklokobiet
a na poważnie to wszystkiego dobrego wam .życzę i współczuję sytuacji
Już pomijam, że oczywiście nie mają działania wczesnoporonnego, przez lata były bez recepty i nikomu się
@kopawdupeswiniom: To do więzienia z nią!
@saikomiki: nie lepiej bylo skoczyć do niemiec do apteki? to tylko parę godzin
Dała bez szeregu niezbędnych badań na które byś czekała z 2,5 roku?
Państwo bezprawia!
Ile było łapówki?
Uprawiasz bardzo ostry s--s?
@saikomiki: sorry ale odpisujesz dantyjska sytuację, która świadczy o zepsuciu Polski, a potem robisz se kolejne dziecko, aby wydać je na świat w tym s--------m kraju. Co ty masz we łbie, że tak spytam?
Wystarczy wpisać w Google ella one online i 5zl „wizyta online”
Podajesz daje i automat wystawia receptę