Aktywne Wpisy
rales +313
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
WujaTHC +390
Mam nadzieje że każdy z was spełni swój obywatelski obowiązek i pójdzie w niedziele zagłosować. To chyba będą najważniejsze wybory w historii tego kraju i naprawdę każdy powinien skorzystać z tego świętego prawa demokracji... Pokażmy że jesteśmy społeczeństwem obywatelskim.
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
Napisalam na czacie do internisty z prośbą o tabletkę dzień po (nie było żadnych wizyt do ginekologa czy to telefonicznie czy na żywo, a wiadomo że w tej sytuacji liczy się czas).
Pani napisała że, że wystawi preparat, choć nie jest jest to zgodne z jej światopoglądem ze względu na działanie wczesnoporonne XD Przecież ta tabletka nie ma takiego działania. I co mnie obchodzi jej swiatopoglad.
Domyślam się że jakby to nie był Luxmed to tabletki od tej pani bym nie dostała.
#antykoncepcja #seks #pieklokobiet
@Mrs_Red:
Jeżeli utrudnia implantację zarodka, to według mnie jest to właśnie działanie wczesnoporonne. WHO twierdzi inaczej, ale jest napisane, że uniemożliwia zagnieżdżenie
Banda przegrywów, życiowych nieudaczników
@Mrs_Red: i tak możesz nie dostać bo przy niektórych ginekologach jest adnotacja że ma podpisaną klauzulę sumienia xD
@WykopMozeMiSkoczycNaSnakaZwierzaka: No to jest raczej proste do przewidzenia:
- Popieraliby tabletki po bez recepty i traktowali aborcję jako normalny zabieg medyczny
- Nikt by nie mówił "co to za problem, można urodzić i oddać" oraz "trzeba ponosić konsekwencje swoich działań"
Czyli w sumie w momencie kiedy sprawa zaczęła
@Matemit Kiedyś były bez. Z bólem te rząd PO-PSL wprowadził.
@Mrs_Red Skoro to było na czacie to było zrobić screeny a potem skarga. Nie po to płacisz za luxmed aby wysłuchiwać takich bzdur.
6 dni miała nosić martwy płód w sobie. Po 5 dniach zemdlała, oczywiście przypadło to na strajk pogotowia ratunkowego. Na oddziale stwierdzili, ze poczekają do następnego dnia bo już jeden dzień tylko został i nie warto zaczynać wcześniej, w nocy atak,
Komentarz usunięty przez autora
@Mrs_Red: Nie sądzę, że będą ludzie jedzący jak cukierki. Po prostu część leków, która bardzo mocny ma wpływ na organizm powinna być z ograniczonym dostępem. Ludzi głupich jest więcej niż Ci się wydaje.
Mój były IQ 142,