Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +59
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

@heterodewiant44:
Po pierwsze
Zdecyduj się, do kogo ty mówisz, do mnie czy to jakiejś grupy stojącej
Nie kieruje mną gadzi mózg, kieruję sobą ja sama a tak poza tym to nie wiem do czego pijesz, przecież niczego złego tu nie napisałam, to wy sami incele wkładacie mi w usta słowa których nie wypowiedziałam, robicie sobie że mnie piniatę do bicia, bo wam tak wygodniej, wyszukać sobie kozła ofiarnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam kilka koleżanek robiących kariery i prywatnie to słownictwem się nie różnią za wiele od typowych facetów.
Zresztą kto by chciał gadać z laską, która ma kija w dupie
tak kochana, my męźczyzni jesteśmy chamami i nam wolno. Wy macie być lepsze od nas bo będziecie matkami naszych wspólnych dzieci..
tłumacząc na polski:
jest zbyt idealny
(więc żeby nie załamać się świadomością jak wiele mi do niego brakuje i jak baaaaaardzo jest poza moim zasięgiem będę sb wmawiać że mi się nie podoba)
@NoMoreTearsJustSmile:
A ja dalej twierdzę, że ten chłop jest homo, podobnie jak OPek, który się w nim zakochał i teraz reklamuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)