Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baloman: Trzymam kciuki za dojechanie pijawek czyli rudego i zezowatej. Boję się tylko, że to skończy się na tym, że oni zostaną odsunięci a na ich miejsce wskoczy bezprawkano. W końcu już tyle się nagadał jaki to krzyś biedny i potrzebujący pomocy, że teraz będzie to jego argument na wskoczenie na miejsce sradka. Przypominam, że typ nie pracuje, utrzymuje go matka i jest łasy na kasę. Z deszczu pod rynnę.
  • Odpowiedz
Boję się tylko, że to skończy się na tym, że oni zostaną odsunięci a na ich miejsce wskoczy bezprawkano. W końcu już tyle się nagadał jaki to krzyś biedny i potrzebujący pomocy, że teraz będzie to jego argument na wskoczenie na miejsce sradka. Przypominam, że typ nie pracuje, utrzymuje go matka i jest łasy na kasę. Z deszczu pod rynnę.

@Mohg: z deszczu pod dupę. Nie masz przecież pojęcia jakim
  • Odpowiedz
Już nastąpiła zmiana nastawienia olgierdaków i teraz rozważany jest w kategorii "lepszego redaktora".

@Mohg: a jakie było wcześniejsze nastawienie, bo nie wiem? Chodzi o to, że mówiło się o tym, że Olgierd najchętniej wygasiłby uniwersum?
Ja nadal twierdzę, że to jest jego główny plan i szanse na to, że bedzie redaktorem są małe. Ale nie wiem po co takie gdybanie. Sądzę że gorzej niż teraz by nie było.
A co
  • Odpowiedz