Aktywne Wpisy

mirko_anonim +108
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

Pozdrawiam cieplutko (ʘ‿ʘ)
#gotujzwykopem #wszystkichswietych #grobbing
źródło: comment_16673074062NOtliD4ShRWi5Ro2hA4GV.jpg
Pobierz@Mr--A-Veed: dlaczego to coś złego? ktoś jeździ po cmentarzach cały dzień, jeszcze do kościoła zajdzie i co, szukać po wsiach jakiejś knajpy czy jeść kanapki z domu w aucie albo w ogóle na głodnego?
( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1667326795TItMAhcOL6aEvMdEwFCpdK.jpg
Pobierz@fraciu: Caliem spoko perspektywa. Bez spiny.