Aktywne Wpisy
MYexodus +379
Jakie mamy dziś problemy w Polsce?
- tragiczna demografia,
- spore nierówności społeczne,
- Białoruś i Rosja, które są wrogie Polsce i prowadzą wobec nas wrogie działania hybrydowe,
- zalew przestrzeni publicznej botami, fejkniusami, ogólnie AI, którego znaczna część Polaków nie potrafi odróżnić od rzeczywistości,
- tragiczna demografia,
- spore nierówności społeczne,
- Białoruś i Rosja, które są wrogie Polsce i prowadzą wobec nas wrogie działania hybrydowe,
- zalew przestrzeni publicznej botami, fejkniusami, ogólnie AI, którego znaczna część Polaków nie potrafi odróżnić od rzeczywistości,

wesola_loserka +212
Zakończyła się 66. Międzynarodowa Olimpiada Matematyczna. Polska zdobyła 3 złote medale i 3 srebrne medale zajmując w klasyfikacji krajowej 4 miejsce ex aequo z Japonią. Wyniki indywidualne prezentują się następująco:
🥇 Stanisław Lada uzyskał 35 punktów i złoty medal
🥇 Magdalena Pudełko również uzyskała 35 punktów i złoty medal
🥇 Jakub Świcarz również uzyskał 35 punktów i złoty medal
🥈 Mateusz Wawrzyniak zdobył 31 punktów i dostał srebrny medal
🥇 Stanisław Lada uzyskał 35 punktów i złoty medal
🥇 Magdalena Pudełko również uzyskała 35 punktów i złoty medal
🥇 Jakub Świcarz również uzyskał 35 punktów i złoty medal
🥈 Mateusz Wawrzyniak zdobył 31 punktów i dostał srebrny medal
źródło: .jpg
Pobierz

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1667292347isI58HEMq4lvhzlW0rWaDQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16672935682kgPJMQUWDRNPSWh9C2MgI.jpg
PobierzNikt nie jeździ zgodnie z przepisami bo jest to fizycznie niemożliwe. Do tego nieuczciwa policja wyrabiająca targety na mandaty.
Życie nie jest czarnobiałe dorośnij to zrozumiesz.
@rzulta_gemba: wyborny fikołek przeciwko krytyce polskiej infrastruktury drogowej. Powiedz coś jeszcze o dobrych decyzjach PiSu i może ci dadzą stałą posadę w jakiejś spółce skarbu państwa.
Sam na nie zapracowałem, sam wszystko opłacam, na tyle na ile mogę je naprawiam we własnym zakresie i byłaby wielka szkoda, gdybym je uszkodził w jakiś sposób.
Natomiast miałem już sytuację z udziałem policji, bo "potrąciłem" rowerzystę, który sobie wjechał z niemałą prędkością na przejście dla pieszych w nocy wprost na mój samochód, wgniótł
Porsche, nie porsche autostrada 60 mph i tyle jadą grzecznie , nikt nie lawiruje miedzy pasami jak małpa na drzewie.
Londyn był troche innym miastem, czasami zdarzył sie jakis czarnoskory przybysz zza wody ktory przypominal mi atmosfere ruchu
Komentarz usunięty przez autora