Wpis z mikrobloga

• 13
@rzulta_gemba Adapt improvise overcome or die.

Nikt nie jeździ zgodnie z przepisami bo jest to fizycznie niemożliwe. Do tego nieuczciwa policja wyrabiająca targety na mandaty.

Życie nie jest czarnobiałe dorośnij to zrozumiesz.
  • Odpowiedz
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.

@rzulta_gemba: wyborny fikołek przeciwko krytyce polskiej infrastruktury drogowej. Powiedz coś jeszcze o dobrych decyzjach PiSu i może ci dadzą stałą posadę w jakiejś spółce skarbu państwa.
  • Odpowiedz
@rzulta_gemba: ja jeżdżę zgodnie z przepisami, mam prawo jazdy od 3 lat, własne auto od 2.
Sam na nie zapracowałem, sam wszystko opłacam, na tyle na ile mogę je naprawiam we własnym zakresie i byłaby wielka szkoda, gdybym je uszkodził w jakiś sposób.
Natomiast miałem już sytuację z udziałem policji, bo "potrąciłem" rowerzystę, który sobie wjechał z niemałą prędkością na przejście dla pieszych w nocy wprost na mój samochód, wgniótł
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rzulta_gemba: to nie to samo co pedalarze którzy przecież przechodzą na DDR jak jest obok, schodzą z howehka, jak mają tylko pasy i sygnalizują manewry, co nie? XD
  • Odpowiedz
@rzulta_gemba: prawda prawda i tylko prawda, gdy pojechalem do UK to byl inny swiat, uprzejmosc, machanie rekoma, a na przejsciach kazdy! pieszy ktorego przepusciles albo uklon i usmiech albo reka do gory.
Porsche, nie porsche autostrada 60 mph i tyle jadą grzecznie , nikt nie lawiruje miedzy pasami jak małpa na drzewie.

Londyn był troche innym miastem, czasami zdarzył sie jakis czarnoskory przybysz zza wody ktory przypominal mi atmosfere ruchu
  • Odpowiedz