Wpis z mikrobloga

@zaxom: Tam to o 2 klasy lepszy od bezproduktywego Raphini i Dembele to nasz Zielu by tam był, on gra chociaż zespołowwo jak przystało na styl barcy, a nie jak ta dwwójka bezbeków
  • Odpowiedz
@Jednorenki_Bandyta: a co ma robić? jego zadaniem jest stać w tym polu karnym, czekać na dobre podanie i strzelić se brameczkę.

no ale łaskawy Pan Robert czasami zejdzie i pokaże kolegom z drużyny jak trzeba rozgrywać i przyspieszać grę. chociaż wcale nie musi i nikt od niego tego nie wymaga.

zresztą wystarczy spojrzeć jak on się nudzi podczas tych meczy. nawet zadania domowe z kursu nauki latania sobie robi.
  • Odpowiedz
jego zadaniem jest stać w tym polu karnym, czekać na dobre podanie i strzelić se brameczkę

@zaxom: Czyli ma mieć umiejętności, które posiada 99% napastników na świecie. Wow. Szok. To równie dobrze Aubameyang mógłby zostać w Barcy.
  • Odpowiedz
@BruceLeeOstateczneStarcieZPatusami: ja się nie znam kompletnie ale na moje Barcelonie brakuje tez po prostu pomysłu na grę.

dla przykładu oni kompletnie nie potrafią korzystać ze stałych fragmentów, nie mają w zasadzie żadnego prostego sposobu na zdobycie bramki. wszystkie gole praktycznie padają bo mozolnym, długotrwałym budowaniu akcji w grze pozycyjnej i ewentualnym jakimś przyspieszeniu.

to jest zbyt czytelne, dlatego między innymi oba mecze z Interem i pierwszy z Bayernem tak wyglądały.
  • Odpowiedz
@Jednorenki_Bandyta: nie wiem czy Ty nieumiejętnie trollujesz, czy masz o coś ból dupki... w każdym razie z jakiegoś powodu Lewandowski przez lata był kluczową postacią w Bayernie, a póki co melduje się jako kluczowa postać w Barcelonie.

natomiast jeżeli to działa tak jak piszesz, to leć w menadżerkę, weź pod skrzydła jakiegoś Bartka Śpiączkę z eklapy, wciśnij jakiemuś Realowi czy Barcelonie. Powiedz, że on też nogę dostawi a jest 100x
  • Odpowiedz
@zaxom w sumie fajnie to wygląda jak zaznaczyłeś i pokazuje że piłka nożna to gra zespołowa. Co z tego że Lewandowski tyle goli nastukal, jak w top 15 nikogo innego z Barcelony nie ma. A z Realu 4 osoby, które łącznie mają 20 goli.
  • Odpowiedz