Aktywne Wpisy

anoysath +2270
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +148
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@wilhelm99: Ich to nie rusza bo oni tak naprawdę skrycie chcą wymazać nasze geny z populacji.
Dobrze to zapamiętaj, na wszelki wypadek gdyby jakiejś się umyślało zrobić z Ciebie pomagiera :)
Gorszy od niskiego wzrostu jest brak kultury. A desperacji Doda nie ukryje. Miała swoje lata świetności, a jej kariera dawno przeminęła. Teraz czas na nią samą.
Jednym z powodów, dla których zrezygnowałem z TV to była usilna, chamska wręcz próba wzbudzenia emocji.
A jak wiadomo emocje, to atencja widza.
@Rimbolo: Ja mieszkam w Niemczech (z przerwami) i powiem Ci, że Niemki są inne. Nie ma u niej tego wymieszania irracjonalnego konserwatyzmu (facet to ma być facet!) z przypominaniem sobie, że ja to jestem feministka (jak mi emocje opadną). Są bardziej stonowane, ale nawet
@Rimbolo: są tacy faceci, o takich cechach
To nie jest odwrotna sytuacja. Gdyby powiedział, że tylko młode kobiety są atrakcyjne to albo by skłamał, albo dałby wyraz jakimś uprzedzeniom do kobiet po 25. roku życia.