Aktywne Wpisy

iquiet +16
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz
revente +9

Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w p---u i pójdą do pracy.
Trochę smutne, trochę zabawne.
#frajerzyzmlm
źródło: Screenshot at Aug 08 09-18-24
Pobierz@ezoT Wchodzisz na discord, każdy pisze o tym, że zarabia fajny hajs. Chwalą się wynikami, piszą, że kasa super. Więc jeżeli jesteś na tyle nierozważny, że
A tak to przehula lata 20 nadrobienie długów, odrabianie ich, a potem jako przemielony życiem kłębek nerwów będzie na szybko szukała desperata który pomoże jej posprzątać smród który za sobą ciągnie.
Swoją drogą pracować w Holandii i nie mieć na wyjazd do Turcji to też trzeba umieć XD
xD Do tego analfabetka.
Jak coś starszego/słabszego (bo nowsze już nie mają podświetlenia pod logo) to faktycznie mogła zejść do 300 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to za platforma? W sensie ja pamiętam że mlmy to były kosmetyki i perfumy a teraz sie czym wkręca ludzi?