Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 183
@BlackFoo: a tych kierowców było dwóch. Kazik z Andrzejem. "Artykuł" tylko po to żeby klikać w reklamy. Z rzeczywistością nie ma to nic wspólnego.
  • Odpowiedz
tylko bym się zgodził, mianowicie żeby były oddzielne punkty, ktore zbierasz w pracy kierowcy a oddzielne prywatne

@Markowsky95: xDDD
a jak ci z nadmiaru punktów zabiorą prawo jazdy służbowe, to masz jeszcze prywatne albo odwrotnie? Widać że szczanie na koło się udziela na umyśle każdemu
  • Odpowiedz
@oruniak: E no jak tracisz prawko za coś co możesz stracić tylko na tej kategorii to sprawiedliwie byłoby tracic tylko na tym na czym zawiniłeś. Ale takich przypadków jest kilka.
  • Odpowiedz
@Wamp0302: możesz dostać mandat będąc pieszym lub rowerzystą, a i tak dostaniesz punkty do prawa jazdy. Czemu miałoby to wyglądać inaczej? Przepisy są jednakowe dla wszystkich, a nie podzielone na kategorie uprawnień
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BlackFoo: Wiadomo, że to jakiś fejk dla klików ale ja bym dla śmiechu dodał jeszcze obowiązkowe pobocze ze żwiru, wiadomo do czego.
  • Odpowiedz
@oruniak: przeciez mogliby mieć w systemie za co i jak straciłeś prawko. To tak jak ubezpieczenie OC AC. Jeździsz służbowym i znizek nie dostajesz za bezszkodową jazdę, ale wystarczy, ze jakiś dzik Ci się w----e w auto sluzbowe, muszą zgłosić kto był kierowcą i masz zwyżki mimo, że nie twoje auto, nie na Ciebie ubezpieczone xD
Nie mierz jedną miarą wszystkich, bo na koło nie lałem i nie zamierzam tylko
  • Odpowiedz
@kodishu Zdziwiłbyś się.
Parę dni temu pisałem z jednym czy dwoma w podobnym wątku to ja p------e xD
Mega gwoźdz w głowie i mniemanie o sobie jak jasna cholernie.
Z resztą nie po to kończyli ta 8 klasę i jedna zawodówki xD Elyta xD
  • Odpowiedz
  • 16
@BlackFoo jestem za!

Właściciele BMW chcą mieć podniesiony limit prędkości w mieście do 180km/h, obowiązek jazdy bokiem po rondach, darmowe naprawy po w------u się w krawężnik i absolutne pierwszeństwo przed pieszymi.
  • Odpowiedz