tylko bym się zgodził, mianowicie żeby były oddzielne punkty, ktore zbierasz w pracy kierowcy a oddzielne prywatne
@Markowsky95: xDDD a jak ci z nadmiaru punktów zabiorą prawo jazdy służbowe, to masz jeszcze prywatne albo odwrotnie? Widać że szczanie na koło się udziela na umyśle każdemu
@oruniak: E no jak tracisz prawko za coś co możesz stracić tylko na tej kategorii to sprawiedliwie byłoby tracic tylko na tym na czym zawiniłeś. Ale takich przypadków jest kilka.
@Wamp0302: możesz dostać mandat będąc pieszym lub rowerzystą, a i tak dostaniesz punkty do prawa jazdy. Czemu miałoby to wyglądać inaczej? Przepisy są jednakowe dla wszystkich, a nie podzielone na kategorie uprawnień
@oruniak: przeciez mogliby mieć w systemie za co i jak straciłeś prawko. To tak jak ubezpieczenie OC AC. Jeździsz służbowym i znizek nie dostajesz za bezszkodową jazdę, ale wystarczy, ze jakiś dzik Ci się w----e w auto sluzbowe, muszą zgłosić kto był kierowcą i masz zwyżki mimo, że nie twoje auto, nie na Ciebie ubezpieczone xD Nie mierz jedną miarą wszystkich, bo na koło nie lałem i nie zamierzam tylko
@kodishu Zdziwiłbyś się. Parę dni temu pisałem z jednym czy dwoma w podobnym wątku to ja p------e xD Mega gwoźdz w głowie i mniemanie o sobie jak jasna cholernie. Z resztą nie po to kończyli ta 8 klasę i jedna zawodówki xD Elyta xD
Właściciele BMW chcą mieć podniesiony limit prędkości w mieście do 180km/h, obowiązek jazdy bokiem po rondach, darmowe naprawy po w------u się w krawężnik i absolutne pierwszeństwo przed pieszymi.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
#polskiedrogi
https://www.onet.pl/motoryzacja/brd24pl/kierowcy-zawodowi-kontratakuja-chca-moc-pedzic-70-kmgodz-przez-wsie-i-miec-wlasny/8c9tdjt,30bc1058
źródło: comment_1667024087mWsrT34KnNUeOxOibtRLz6.jpg
Pobierz@Markowsky95: xDDD
a jak ci z nadmiaru punktów zabiorą prawo jazdy służbowe, to masz jeszcze prywatne albo odwrotnie? Widać że szczanie na koło się udziela na umyśle każdemu
Nie mierz jedną miarą wszystkich, bo na koło nie lałem i nie zamierzam tylko
Parę dni temu pisałem z jednym czy dwoma w podobnym wątku to ja p------e xD
Mega gwoźdz w głowie i mniemanie o sobie jak jasna cholernie.
Z resztą nie po to kończyli ta 8 klasę i jedna zawodówki xD Elyta xD
Właściciele BMW chcą mieć podniesiony limit prędkości w mieście do 180km/h, obowiązek jazdy bokiem po rondach, darmowe naprawy po w------u się w krawężnik i absolutne pierwszeństwo przed pieszymi.