Aktywne Wpisy

Graner +20

Dogecoin +54
#imigracja
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,

#wroclaw
źródło: comment_1666968543aoL8N4wjBw1x7qHkLhppYg.jpg
Pobierz@Warzywo: Nie raz jechałam z wózkiem jako drugim, zdarzyło się raz, że były trzy. Nie było to komfortowe dla nikogo. Ale jak się jedzie na trasie, gdzie autobus jest raz na pół h, to chyba słabo jak do pustego autobusu z wózkiem nie wejdziesz, bo już jeden stoi?
Albo podstaw
Przykładowo:
@Hangry: powiedz że jesteś z małego miasta nie mówiąc że jesteś z małego miasta xD
Tak, będzie jeździć taxą w każde miejsce bo jaśnie MPK nie będzie wozić wózka bo tak sobie wymyślili xD Jezu, dzieci... do szkoły a nie dawać rady życiowe xD
Nijak się mają awaryjne sytuacje do zwykłego chamstwa i tępoty w godzinach szczytu. Przecież jak to jakiś
@mwmichal: Miejsce urodzenia ma świadczyć o człowieku? Won na czarno, simpie.
Nie, ale durne teksty o tym, że jak chcesz gdziekolwiek jechać to bierz taxe albo jedz autem dobitnie świadczą i tym, że nie jesteś najostrzejszym nożem w szufladzie, że tak
Komentarz usunięty przez autora
@Mathas: xDDD no tak, wszędzie niech idzie pieszo bo ŚMIAŁA mieć dziecko xD od wykopu wam już ta nienawiść do kobiet i dzieci