Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +248
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Cały Zachód od dawna prowadzi krucjate przeciwko Iranowi a teraz się dziwimy że pomagają rosji.
@Kruk_: kolejny raz się potwierdza:
Państwa nie mają ani wiecznych przyjaciół, ani wiecznych wrogów, mają tylko wieczne interesy.
W oryginale chodziło o Anglię, ale można generalizować...
W tym miejscu należy przypomnieć, że Ukraina jako amerykański sługus brała udział w bezprawnej inwazji na Irak. Ukraina wprowadziła swój kontyngent na terytorium Republiki Iraku 11 sierpnia 2003 r. Kontyngent składał się z 19. batalionu ochrony radiochemicznej i biologicznej oraz 5. oddzielnej brygady Wojsk Lądowych Sił Zbrojnych Ukrainy. Łączna liczba żołnierzy ukraińskich w strefie konfliktu na
@Marienburg: taaaa, najbardziej wstydliwa operacja także naszych sił od czasu inwazji na Czechosłowację. Afgan szukał guza po całości, wiec ich nie liczę.
Następna wojna wybuchnie w Iranie, bo tam jest ropa. Wasze ulubione USA sprowokuje konflikt, tak jak to robią od lat i zajmą się "reżimem". Powody już są - ta rewolucja, która w Iranie teraz ma miejsce, może to być amerykańska operacja false flag.
Polska już jest do tej wojny wciągana przez USA - obejrzyjcie Sykulskiego na YT. Poznajcie inny punkt widzenia, bo nic się na świecie nie dzieje
@WladcaSlimakow: wyłoncz telewizor włoncz myślenie, oglądaj ruskie trolle, oni ci prawdę powiedzą xD
@WladcaSlimakow: Takie są fakty, Sykulski albo po prostu lubi albo jest na pasku sowietów. P------i trzy po trzy
I już wiadomo że onuca albo fan chińskich bajek xD
Jak to jest, że z tych waszych wschodnich k---------w, ludzie zawsze uciekali do tego znienawidzonego i jątrzącego USA, a nie na odwrót xD