Wpis z mikrobloga

@mattttx: problem z mikrofonem wynika z tego ze masz pozatykane krateczki - wez malutka igielke i poprzetykaj je u dolu obudowy oraz U GORY obudowy tez sa okragle dziurki ktore nie moga byc zapchane bo tam 920tka mierzy dzwieki tla i jak ma to zaklocone to mikrofon zle dziala bo korektor glosu wariuje.
  • Odpowiedz
@mattttx: a oddzielne kupienie telefonu wchodzi w gre? Bo biorąc abonament w play sam, bez telefonu masz przeważnie wszystko połowę taniej/2x więcej minut
  • Odpowiedz
@mattttx: Nie chcę się pchać w abonament. Przeglądałem oferty play jak by to wyglądało gdybym chciał przejsć z karty na abonament. Przy abonamencie ~50zł za Lumie 625 musiałbym wybulić grubo ponad 400zł jak nie 500. Nie pamiętam teraz dokładnie. A tak doładowuje kiedy chce, kupuje pakiet jaki chce i nic nade mną nie wisi. A telefon nowiusi znalazłem na tablica.pl jeszcze z mojego miasta za 490zł. A że był z
  • Odpowiedz
@mattttx: Hm, to chyba jednak ciężko będzie coś wybrać z oferty abonamentowej w rozsądnej cenie. Spróbuj zobaczyć Lumie 925 albo 1020 jak pisałem. Ja sie napalam na 1520, ale jeszcze jest cholernie droga. Może by mnie i stać było, ale szkoda tyle kasy na telefon wydać bez sensu. Wole poczekać aż cena spadnie :)

Aha i jak WindowsPhone to tylko Nokia. Ona dostarcza najwięcej dodatków, aktualizacji i bajerów. Dla Nokii
  • Odpowiedz