Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
ubog +128
Mieliśmy "Dom Zły", "Dom Dobry", to ja teraz proponuję następny, aktualniejszy film nakręcić, przykładowo "Dom Mój" którego skrócony szkic scenariusza poniżej, może się jakiś reżyser zainspiruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Historia opowiada o rodzinie Karyny, Sebastiana i małej Julki.
Na początku historii dowiadujemy się, że Seba wyhuśtał się za stodołą, małżonka miała gościnna w kroku nadto być i nie wytrzymał żonkiś bo nigdy porywczym i wylewnym nie był, a-----l bardzo go lubił a
Historia opowiada o rodzinie Karyny, Sebastiana i małej Julki.
Na początku historii dowiadujemy się, że Seba wyhuśtał się za stodołą, małżonka miała gościnna w kroku nadto być i nie wytrzymał żonkiś bo nigdy porywczym i wylewnym nie był, a-----l bardzo go lubił a

Komentarz usunięty przez autora
@Farezowsky: autorytet w kwestii muzyki czy medycyny sądowej?
@Farezowsky: gość ma chorobę afektywną dwubiegunową, a wykopki się jarają jakby objawił się nowy krul wykopu
https://www.everydayhealth.com/bipolar-disorder/a-therapist-speaks-what-the-kanye-west-drama-can-teach-us-about-mental-health-stigma/
Ty wiesz lepiej dlaczego Floyd zginął, bo to tobie pasuje do wizji świata. Fakty są lewackie.
Presja polityczna na tym wyroku była ogromna. Jakakolwiek inna decyzja by rozwścieczyła lokalne małpy.
Jestem najgłupszym użytkownikiem wykopu, ponieważ wklejam Ci linki do wypowiedzi patologa
@ol_Io: w której minucie i sekundzie?
@ol_Io: szok, że wynajęci przez obronę biegli zeznają na korzyść oskarżonego... A koroner hrabstwa Hennepin ustalił że było to morderstwo, jemu już nie wierzysz