Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Łącznie jakby to podliczyć to pewnie w ciągu roku dostali od innych państw sprzęt
Komentarz usunięty przez autora
@InPay: Nic nie poszło nie tak, bo USA nie prowadziło w afganie wojny, tylko misję stabilizującą.
Co innego jest wpaść, r------ć i se pójść, a co innego ukręcić bat z gówna. Gdyby jankesi chcieli, wyparowaliby konwencjonalnie Afgan w kilka tygodni.
Poszlo nie tak to, ze dzikusa nie nauczysz demokracji, dlatego USA zapewne bedzie odpuszczalo tych azjatyckich beduinow, bo sami sie przekonali, ze tych ludzi ciagnie do dyktatorow
@gejuszmapkt: Sparzyli się na tym, że poszło im gładko z Japonią. Tylko co innego stabilizować inteligentnego żółtego, a co innego kręcić się w kółko z ciapakiem o iq upośledzenia umysłowego.
Dziwne tylko, że nie skumali tego na początku, przecież wiadomym faktem jest, araby to zwykle beznadziejne przypadki.
Widzialem kiedys fajny post Turka na forum aoe2. Clue wlasnie bylo takie, ze dzikusow z tamtego rejonu nalezy trzymac krotko i oni tylko taka wladze szanuja, dlatego USA popelnilo kilkukrotnie bledy, probujac tam zaprowadzic demokracje. Prymitywy niech sie miedzy soba zabijaja i nam nic do tego.
@Caracas: GPS raczej nigdy nie był jakoś mocno tajnym projektem a używany wyłącznie przez wojsko był z 10 lat.
źródło: comment_1665792185kcDK2vLQmtD6vJu7seMnLO.jpg
Pobierz