Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
rosomak94 +505
Taka osoba nie wykonała nawet podstawowego research o stopach procentowych, marżach i nawet nie poszukała pierwszego lepszego kalkulatora. Nie wspominając o analizie ryzyka.
Niestety takich agentów to mamy pewnie że 2/3 kraju i spora grupa jest już kredytobiorcami XD
Teraz to jeszcze pół biedy, bo KNF ich skutecznie odcięła rekomendacją, ale przy stopach 0.1% tacy walili drzwiami i oknami po kredyt.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #stopyprocentowe
@nbafan19882: a kiedy bank podnosi wysokość raty co miesiąc?
A oczywiście wypoki najmundrzejsze a pewnie co drugi, łącznie z opem mieszka z
I lubi sie pośmiać z czyjegos nieszczęścia bo on w piwnicy mamy kredytu nie potrzebował
Tak
To nie jest kraj dla ludzi myślących odpowiedzialnie.
Powiem Ci ze ja nawet jak sobie trawe z rolki kladlem to poswiecilem troche czasu by poczytac jaka wybrac, jak ekipa mi powinna przygotowac teren itp. A to przeciez sprawa jesli chodzi o finanse wiele rzedow