Aktywne Wpisy

adam-yxz +28
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Djuk94 +76

Kiedyś w Androidzie bez problemu mogłem dodać przypomnienie za pomocą następującej frazy: "Dodaj przypomnienie na jutro na godzinę 10:00 dotyczy czegoś tam". Asystent bez problemu wyłapywał datę, godzinę i uzupełniał czego dotyczy przypomnienie. Nie wiem, czy to kwestia jakiejś aktualizacji, ale od jakiegoś czasu asystent albo proponuje mi wyniki wyszukiwania w google, albo owszem, próbuje dodać przypomnienie, ale i tak muszę po kolei wybrać temat i datę. Ktoś zna może lepszą frazę, która jest bardziej zrozumiała dla google?