@ddiazepam: zaprzyjaźniony Tadek z wiejskiej stacji podbije. Przeszkolony i sumienny Mariusz z OSKP zlokalizowanej na wylocie dużego miasta nie podbije.
@ddiazepam jeden rabin powie tak, drugi powie nie. Na małej wiejskiej stacji, na której bywam od lat zwrócił uwagę, że teoretycznie nie powinien przepuszczać ( ͡°͜ʖ͡°) ale podbił. Podejrzewam, że w Warszawie i okolicach pewnie by mnie odesłali.
@ddiazepam: na wszystkie przeglady na ktore chodze w mojej wiosce jest tylko jeden diagnosta i ja mu mrugam swiatlami, hamuje itd - moze pojdz do mniejszej stacji diagnostycznej
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#samochody #motoryzacja
Przeszkolony i sumienny Mariusz z OSKP zlokalizowanej na wylocie dużego miasta nie podbije.
Na małej wiejskiej stacji, na której bywam od lat zwrócił uwagę, że teoretycznie nie powinien przepuszczać ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale podbił.
Podejrzewam, że w Warszawie i okolicach pewnie by mnie odesłali.