Aktywne Wpisy

Variv +290
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
#igrzyskabebzonow v7
podsumowanie trzexciego tygodnia i troche statystyk
7 nowych osobo zostalo wywalonych, pewno za tydzien bedzie to juz poinad 10
grubasy byly chwalone dwa tygodnie ale jednak to sie musi skonczyc bo sa jak to wiadomo leniwymi grubasami i w ich mozgu nie zachodza zadne inne aktywnosci oprocz nakazu by zrec
ladnie chudly dwa tygodnie wiec co od razy mysli grubas? "zasluguje na nagrode, mazre sie jak swinia"
podsumowanie trzexciego tygodnia i troche statystyk
7 nowych osobo zostalo wywalonych, pewno za tydzien bedzie to juz poinad 10
grubasy byly chwalone dwa tygodnie ale jednak to sie musi skonczyc bo sa jak to wiadomo leniwymi grubasami i w ich mozgu nie zachodza zadne inne aktywnosci oprocz nakazu by zrec
ladnie chudly dwa tygodnie wiec co od razy mysli grubas? "zasluguje na nagrode, mazre sie jak swinia"

#worldwar3 #dallasstudios
Ograłem ponad 800h i jakoś nie miałem problemu z tym, że ktoś jechał na mnie czołgiem.
A ten płacze o samochodzik, który rozwali się zwykłym granatem
źródło: comment_1665247503XQnFMQoHmeyAU7MkEYLWS6.jpg
PobierzA nie o kiepskiej grze.
Jak nie potrafisz grać, to nie graj ¯\_(ツ)_/¯ gra nie jest dla takich noobów jak ty najwyraźniej
Albo lepiej, niech wyjedzie z budynku, przez tekstury na zamkniętej mapie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo lepiej, mam pomysł rzucasz kostką w kałużę a ten się rozrasta jak kiedyś te dinozaury do wody
Albo jeszcze lepsze, taki sci fi, materializuje się i "rozrasta" jak te roboty z bajek, że z walizki zrobisz całego tira
Zrób lepsze animacje
Po prostu wychodzę i kupuję inny chleb.
Ty natomiast stoisz przed sklepem i krzyczysz, że piekarz ma ujowy chleb ¯\_(ツ)_/¯