Wpis z mikrobloga

Trochę mi szkoda tej Magdy.. jak trzeba być zdesperowanym żeby w wieku 18 lat czołgać się przed facetem w bieliźnie w telewizji?!! Coś tu grubo poszło nie tak a tak jak ktoś mówił, w sumie to jeszcze dzieciak.. kiedyś będzie się tego wstydzić tak bardzo :-(
#hotelparadise
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolek1011: @Opportunist: tylko mi jest jeszcze bardziej smutno kiedy przypominam sobie to zdjęcie gdy miała 12 lat i siedzi przytulona do taty , szeroko uśmiechnięta w tym gokardzie czy czymś podobnym. Co poszło temu tacie nie tak że córka ma takie priorytety. Na to wygląda że bardziej otoczenie i środowisko miało na nią wpływ.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: Ewelina to już nie przypomina kobiety, to jest jak dla mnie upadek człowieka
@Barbarellaa: Otoczenie to też rodzice, ja uważam, że mądrzy rodzice potrafią przekazać dziecku dobre wartości, bo dzieci uczą się naśladując rodziców, to oni są pierwszymi autorytetami dla dzieci i to działa już od pierwszego dnia narodzin, dziecko nie rozumie szczególnie niemowlę dlaczego matka nie przychodzi gdy płacze, dlaczego krzyczy czy dlaczego jej nie ma,
  • Odpowiedz
@Opportunist: Dziś widziałam jak się wypowiadała na temat rodziny. To smutne, ale stwierdziła, że nie ma nikogo. Nie ma gdzie jechać na święta.Taka jest. Chyba w taki sposób szuka bliskości. Sama o sobie mówi vel Przytulasek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolek1011: Mi też jej żal, bo nie zna innego życia i nawet by się w innym już nie odnalazła, niestety nie mamy wpływu na to jak będzie wyglądało nasze życie

@Opportunist: Cooo XD nie mamy wpływu na to, jak będzie wyglądało nasze życie? Czyli każda osoba z deficytami uwagi rodziców jest skazana na robienie z siebie lafiryndy w telewizji? Zwłaszcza że nie znamy jej historii. Równie dobrze rodzice
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: A masz wpływ w jakim kraju się urodzisz? Jakiego wyznania będzie twoja rodzina? Kim będą twoim rodzice? Czy rodzice będą cię kochać czy nie? Czy będziesz miał rodzeństwo czy nie? Jakiego koloru skóry będziesz? Jak będziesz miał na imię? Jaką będziesz miał płeć? Jakie choroby genetyczne odziedziczysz? Czy urodzisz się w bogatej rodzinie czy biednej? Jeżeli według ciebie masz na to wpływ to podziel się tą wiedzą bo nie
  • Odpowiedz
@mari41: To nie przesada tylko fakt. Nie masz na nic wpływu. Warto spokornieć i spotkać się z bolesną prawdą, chyba, że wolisz żyć w iluzji, że to ty decydujesz ale jak dopadnie cię np nowotwór to co wtedy? Pretensje do „boga” tworu wymyślonego przez ludzi, który nie istnieje aby kurczowo złapać się kłamstwa, że dostaliśmy wolną wolę? Hehe, dobre :)
  • Odpowiedz