Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +622
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +96
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dosłownie strzela sobie w stopę
Nawet na przykładzie polski można dostrzec diametralną zmianę jak wyglądał kraj w 2012 i 2022 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja stawiam że typ nie potrafi się przyznać to błędu i ma ego w------e przez co brnie do oporu w przegraną sprawę
@TurboTur No oby. Chociaż w USA niebieski akurat należy do demokratów i trzymam za nich kciuki żeby w listopadzie wygrali :-)
Niech mu ktoś podrzuci którąś mapę polski z wyborów z serii "widać zabory" i podpowie, że PO to proniemiecka a PIS prorosyjska. Będzie zabawnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@knsk1: ale tak dosłownie dosłownie?
@Sin-:
Ryzykownie z jego strony, bo zaraz usa się upomni o jego manipulowanie kursem akcji
@knsk1: dobrze, że wykopki są nieomylne i najmądrzejsze na świecie XD