Wpis z mikrobloga

Podoba mi się brandzlowanie się wykopków tym całym " Polska liderem russia hate Club "

Ta sama Polska co od 7 lat na potęgę kupował ruskie surowce naturalne?
Ta sama polska, której władze spotykały się antyeuropejskimi, proruskimi siłami ( Le Penki i tym podobni faszyści)
Ta sama Polska, która zamiast na zbrojenia, tworzenia rezerw, zabezpieczenie energetycznego kraju wydawała setki miliardów na kupowanie głosów? Przecież do działania idealnie po myśli Putina
Ta sama Polska która na arenie międzynarodowej skłóciła sie niemal ze wszystkimi, a nasz jedyny 'sojusznik' czyli węgry i tak sie na nas wypinał bardzo często?
Ta sama Polska, która jeszcze w grudniu blokowała handel z Ukrainą i wjazd ukraińskich ciężarówek na teren naszego kraju, a ruskie wjeżdżali jak chcieli?
Ta sama Polska, która na początku września blokowała odprawę tirów wiozących pomoc humanitarną, które wracały z Ukrainy i nie chciała przyspieszyć procedury odprawy celnej?
Ta sama Polska, która w swoich podręcznikach do historii szczuje na Ukraińców i o wydarzeniach wołyńskich pisze więcej niz o ruskiej agresji na Polskę? Jednocześnie pomijając wine polaków w tamtejszych wydarzeniach?
Ta sama Polska, która nie potrafi pozbawić immunitetu posłów pewnej partii, która jawnie wspiera Rosję odkąd tylko znalazła się na scenie politycznej?

Ktoś powie: Ale nie wszyscy głosowali na PiS, a wszystko powyższe to wina pisu!

A ja na to: to czemu te kilka milionów ludzi nie bierze aktywnego udziału w obalaniu anty ukraińskich władz? Widocznie wszystko im pasuje.
Tu działa ten sam mechanizm, który mówi, że każdy rusek popiera putina.

#bekazpolakow #bekazprawakow #bekazpisu #ukraina #wojna #neuropa #polityka
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrzeKomentator: bo Polacy lubią machanie szabelką i szczekanie. Do realnych działań nie są zdolni, tylko do gadania. Tak samo jak ruscy. To ten sam typ człowieka, to nie przypadek że PiS wzoruje się w swojej propagandzie na tej ruskiej i to działa również na Polaczków.
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: bardzo mi się podoba twój komentarz, szczególnie ta flaga Niemiec i zarzut o kupowanie surowców.

A ja na to: to czemu te kilka milionów ludzi nie bierze aktywnego udziału w obalaniu anty ukraińskich władz?

Chyba nikt nie powiedział Ukraińcom że mamy anty ukraińskie władze xD
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator Cała kampania antyniemiecka która też wykopkom przeżarła mózg bez najmniejszego potwierdzenia w liczbach podczas gdy o Rosji większość faktów co najmniej przemilczą albo im przez gardło nie przechodzi. To jest na tak wielu poziomach że nawet w kwestii zarzutów wojennych i reparacji.

Cały czas grali na nawet nie wyjście z UE ale jej rozbicie - co dziś się wydaje komiczne.

[tu wkleił bym grafikę z rekrutacji PiS z laptopem z
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: banują dobry content a takiego przygłupa nie, co jest nie tak z tym portalem

@Saeglopur: ja rozumiem, że nie masz kontrargumentów (bo nie możesz ich mieć, mój wpis to czysta prawda) , ale daruj sobie pisowcu te inwektywy w moją stronę.

BTW. Pewnie według ciebie dobry kontent to pisanie literek układających sie w obraźliwy wyraz w stosunku do osób czarnoskórych?
  • Odpowiedz
Cały czas grali na nawet nie wyjście z UE ale jej rozbicie - co dziś się wydaje komiczne.

@Saeglopur: masz w pełni rację, ale niestety Polacy łykneli przynętę o nazwie czołgi dla Ukrainy i nagle dzieki temu ruchowi pis w ich oczach stał sie najbardziej proeuropejski proukraiński i antyrosyjski na całym świecie xD

Idąc tą logiką to Trynkiewicz nie mógłby zły i krzywdzić dzieci, bo przecież kiedyś rozdał cukierki pod
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@PrzeKomentator: ej ale tu się zebrało pisowskich wycieraczek pod Twoim słusznym wpisem. Najpierw ich idole się miziają z pionkami Putina z Włoch, Hiszpanii,Francji i Węgier a teraz ujadają jacy to oni antyruscy xd
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: czyli mówisz głównie o działaniach rządu, pomimo że w wielu domach nienawiść do russkich była zaszczepiania dzieciom jeszcze przez dziadków, którzy doskonale pamiętają z czym się ma do czynienia jeżeli chodzi o russkie budło
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: czyli mówisz głównie o działaniach rządu, pomimo że w wielu domach nienawiść do russkich była zaszczepiania dzieciom jeszcze przez dziadków, którzy doskonale pamiętają z czym się ma do czynienia jeżeli chodzi o russkie budło

@Niebadzsmokiem: rząd sam sie nie wybrał
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: ej ale tu się zebrało pisowskich wycieraczek pod Twoim słusznym wpisem. Najpierw ich idole się miziają z pionkami Putina z Włoch, Hiszpanii,Francji i Węgier a teraz ujadają jacy to oni antyruscy xd

@kamilm119: to taka to przywara naszego narodu. Się zastanawiam, czy to wynika z pamięci złotej rybki, czy celowego pomijania faktu, że jeszcze na początku tego roku pisory grały z putinem do jednej bramki o nazwie
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: po raz kolejny raz prawaczki jedyne co potrafia z siebie wykrzesać, to wyzwiska w Twoją stronę xDDDD

@deziom: cóż to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że mój wpis zawiera sama prawdę i nie jest w żaden sposób naciąganiem czy tez zakłamywaniem rzeczywistości.

Można rzecz, że inwektywy prawaków, po przetłumaczeniu na język polski oznaczają > " tak, neuropku, masz rację. co prawda i tak będę cię wyzywał, ale
  • Odpowiedz