Wpis z mikrobloga

@PrzeKomentator: bo Polacy lubią machanie szabelką i szczekanie. Do realnych działań nie są zdolni, tylko do gadania. Tak samo jak ruscy. To ten sam typ człowieka, to nie przypadek że PiS wzoruje się w swojej propagandzie na tej ruskiej i to działa również na Polaczków.
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: bardzo mi się podoba twój komentarz, szczególnie ta flaga Niemiec i zarzut o kupowanie surowców.

A ja na to: to czemu te kilka milionów ludzi nie bierze aktywnego udziału w obalaniu anty ukraińskich władz?

Chyba nikt nie powiedział Ukraińcom że mamy anty ukraińskie władze xD
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator Cała kampania antyniemiecka która też wykopkom przeżarła mózg bez najmniejszego potwierdzenia w liczbach podczas gdy o Rosji większość faktów co najmniej przemilczą albo im przez gardło nie przechodzi. To jest na tak wielu poziomach że nawet w kwestii zarzutów wojennych i reparacji.

Cały czas grali na nawet nie wyjście z UE ale jej rozbicie - co dziś się wydaje komiczne.

[tu wkleił bym grafikę z rekrutacji PiS z laptopem z
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: banują dobry content a takiego przygłupa nie, co jest nie tak z tym portalem

@Saeglopur: ja rozumiem, że nie masz kontrargumentów (bo nie możesz ich mieć, mój wpis to czysta prawda) , ale daruj sobie pisowcu te inwektywy w moją stronę.

BTW. Pewnie według ciebie dobry kontent to pisanie literek układających sie w obraźliwy wyraz w stosunku do osób czarnoskórych?
  • Odpowiedz
Cały czas grali na nawet nie wyjście z UE ale jej rozbicie - co dziś się wydaje komiczne.

@Saeglopur: masz w pełni rację, ale niestety Polacy łykneli przynętę o nazwie czołgi dla Ukrainy i nagle dzieki temu ruchowi pis w ich oczach stał sie najbardziej proeuropejski proukraiński i antyrosyjski na całym świecie xD

Idąc tą logiką to Trynkiewicz nie mógłby zły i krzywdzić dzieci, bo przecież kiedyś rozdał cukierki pod
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@PrzeKomentator: ej ale tu się zebrało pisowskich wycieraczek pod Twoim słusznym wpisem. Najpierw ich idole się miziają z pionkami Putina z Włoch, Hiszpanii,Francji i Węgier a teraz ujadają jacy to oni antyruscy xd
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: czyli mówisz głównie o działaniach rządu, pomimo że w wielu domach nienawiść do russkich była zaszczepiania dzieciom jeszcze przez dziadków, którzy doskonale pamiętają z czym się ma do czynienia jeżeli chodzi o russkie budło
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: czyli mówisz głównie o działaniach rządu, pomimo że w wielu domach nienawiść do russkich była zaszczepiania dzieciom jeszcze przez dziadków, którzy doskonale pamiętają z czym się ma do czynienia jeżeli chodzi o russkie budło

@Niebadzsmokiem: rząd sam sie nie wybrał
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: ej ale tu się zebrało pisowskich wycieraczek pod Twoim słusznym wpisem. Najpierw ich idole się miziają z pionkami Putina z Włoch, Hiszpanii,Francji i Węgier a teraz ujadają jacy to oni antyruscy xd

@kamilm119: to taka to przywara naszego narodu. Się zastanawiam, czy to wynika z pamięci złotej rybki, czy celowego pomijania faktu, że jeszcze na początku tego roku pisory grały z putinem do jednej bramki o nazwie
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator: po raz kolejny raz prawaczki jedyne co potrafia z siebie wykrzesać, to wyzwiska w Twoją stronę xDDDD

@deziom: cóż to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że mój wpis zawiera sama prawdę i nie jest w żaden sposób naciąganiem czy tez zakłamywaniem rzeczywistości.

Można rzecz, że inwektywy prawaków, po przetłumaczeniu na język polski oznaczają > " tak, neuropku, masz rację. co prawda i tak będę cię wyzywał, ale
  • Odpowiedz