Aktywne Wpisy

sokool +43
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
nameisnull +107
Znalazłem ogłoszenie, bo szukam BMW z serii 1 dla mojej Pani i coś takiego mnie zainteresowało.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-10-19 09-16-51
Pobierz

Słaby trolaż
źródło: comment_1664523952zlIMfWyjT16Oa5D8MPhUUT.jpg
PobierzChyba nikt nie powiedział Ukraińcom że mamy anty ukraińskie władze xD
Cały czas grali na nawet nie wyjście z UE ale jej rozbicie - co dziś się wydaje komiczne.
[tu wkleił bym grafikę z rekrutacji PiS z laptopem z
@Saeglopur: ja rozumiem, że nie masz kontrargumentów (bo nie możesz ich mieć, mój wpis to czysta prawda) , ale daruj sobie pisowcu te inwektywy w moją stronę.
BTW. Pewnie według ciebie dobry kontent to pisanie literek układających sie w obraźliwy wyraz w stosunku do osób czarnoskórych?
@Saeglopur: masz w pełni rację, ale niestety Polacy łykneli przynętę o nazwie czołgi dla Ukrainy i nagle dzieki temu ruchowi pis w ich oczach stał sie najbardziej proeuropejski proukraiński i antyrosyjski na całym świecie xD
Idąc tą logiką to Trynkiewicz nie mógłby zły i krzywdzić dzieci, bo przecież kiedyś rozdał cukierki pod
@Niebadzsmokiem: rząd sam sie nie wybrał
@kamilm119: to taka to przywara naszego narodu. Się zastanawiam, czy to wynika z pamięci złotej rybki, czy celowego pomijania faktu, że jeszcze na początku tego roku pisory grały z putinem do jednej bramki o nazwie
skoro 70% społeczeństwa daje sie zdominować mniejszości.... cóż wyciągnij wnioski sam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@deziom: cóż to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że mój wpis zawiera sama prawdę i nie jest w żaden sposób naciąganiem czy tez zakłamywaniem rzeczywistości.
Można rzecz, że inwektywy prawaków, po przetłumaczeniu na język polski oznaczają > " tak, neuropku, masz rację. co prawda i tak będę cię wyzywał, ale