Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +128
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

źródło: comment_1664514853S2yIHesz1z7yVzUWxbEaNJ.jpg
Pobierzimport błota i mułu (nielegalne, a przede wsztstkim ekstremalnie niezdrowe- spalanie metali ciężkich i generowanie pyłu PM10), eksport dobrego węgla.
Za różnicę- kasa dla zarządu i wykupienie głosów najniższych klas społecznych za psi grosz.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/rynek/1530667,1,wegiel--czy-unia-zablokuje-nam-wydobycie.read
Mam stary nieocieplony dom który jest w połowie mój a połowy ciotki z którą się nie idzie dogadać xD
Od lat 70 kiedy powstał ten dom paliło się węglem i było ok. Kupowało się te 4-6 ton węgla. Czyli 3200-4800zł lub tanie z dowozem. Poświęcało 2 dni na wrzuceni do schowka, do tego kilka dni na ścięcie ścinek z tartaku na małe deseczki krajzegą
( ͡° ͜ʖ ͡°)