Wpis z mikrobloga

@jatylkozapytac: jak masz miejsce w kuchni to kilka słoików w kuchni, żeby było pod ręką, a reszta do piwnicy. Potem tylko uzupełniasz stan magazynu kuchennego raz na jakiś czas
  • Odpowiedz
@moll: o tym nie pomyślałam, żeby z każdego rodzaju po słoiku i uzupełniać. Dzięki! Mam duuużą kuchnie, ale za małą na całość kolekcji słoików ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tej pory trzymałam w szafie zabudowanej przy podłodze. Wczoraj stłukłam jeden słoik z malinami o płytki i już wiem,ze to nie jest dobre miejsce na nie...
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Co to znaczy stary pokój zielonka?
( ͡° ͜ʖ ͡°) a reszta pomieszczeń to nowe pokoje?
( ͡° ͜ʖ ͡°) ten pokój byl osobno budowany?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co najwyżej mozesz powiedzieć, ze przerobiłeś pokój na magazynkuchenny/zaplecze/pokój gospodarczy
  • Odpowiedz