@Telescopium: e no ja nie mam aż takiego doświadczenia, żeby to robić aż tak. Czy timelaps czy tutorial wymagałby raczej, żebym przynajmniej przez większość czasu wiedział co robię, a ja leciałem na fristajlu i się uczyłem trochę w trakcie xD
@Loco_Tranquilo: nie chce nic mówić ale Twoja regulacja otwarcia zaworu gazu nic nie robi bo nie może się ruszyc ani w lewo ani w prawo bo takie 2mm nie będzie miało efektu
Tak samo ten wezyk do gazu nie ma takiego efektu jak w wodzie że robi się taki duży
Możesz też polelszyc efekt kurzu na górze bo zawsze na takim przybliżeniu są takie odstajace fragmenty i jest to bardziej
@r5678: znaczy regulator otwarcia zaworu odchudzić, czy poszerzyć otwór?
Wężyk tak wygięła "fizyka" bo temu płynowi w środku ustawiłem ior na odpowiadający butanowi. Więc albo jest dobrze, albo coś pomyliłem w ior, albo muszę sprawdzić czy wszystko w środku siedzi jak należy.
O kurzu rzeczywiście myślałem ale gdzieś po drodze zapomniałem xD
Fakt, tutaj trzeba będzie zamienić, ale myślałem że się nikt nie pokapuje :D
@Loco_Tranquilo: Znalazłem jeszcze kilka zapalniczek z tymi zaworami dla ściągi.. sorry za jakość zdjęć, ale jeszcze nigdy tym telefonem nic makro nie robiłem i się nie nauczyłem.
Tak samo ten wezyk do gazu nie ma takiego efektu jak w wodzie że robi się taki duży
Możesz też polelszyc efekt kurzu na górze bo zawsze na takim przybliżeniu są takie odstajace fragmenty i jest to bardziej
Komentarz usunięty przez autora
Wężyk tak wygięła "fizyka" bo temu płynowi w środku ustawiłem ior na odpowiadający butanowi. Więc albo jest dobrze, albo coś pomyliłem w ior, albo muszę sprawdzić czy wszystko w środku siedzi jak należy.
O kurzu rzeczywiście myślałem ale gdzieś po drodze zapomniałem xD
Fakt, tutaj trzeba będzie zamienić, ale myślałem że się nikt nie pokapuje :D
Komentarz usunięty przez autora
sorry za jakość zdjęć, ale jeszcze nigdy tym telefonem nic makro nie robiłem i się nie nauczyłem.