Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Vegasik69 +1383
Będę wdzięczny za każdą radę.
#rower #szosa #gravel
@fmj666: To "gravel'em" tego nazywać się nie powinno, tylko normalnym rowerem szosowym z miejscem na szerszą oponę ;)
Merida silex
Giant defy/anyroad/revolt
Cannondale synapse -tego polecam wyjątkowo.
W jakim rozmiarze szukasz ?
@Poemat: Na gravelu masz zdecydowanie bardziej wyprostowaną sylwetkę więc znacząco się te rowery różnią więc nie będzie to normalny rower szosowy...
@irek-wanat: No właśnie gravel jest lepszy od szosy na miasto co napisałem powyżej bo się łatwiej jeździ, wsiada/zsiada
Mam podobne upodobania i poszedlem w MTB, dla mnie najbardziej uniwersalny rower.
Chce też zrezygnować z samochodu i na tyle na ile sie da przemieszczać się do pracy rowerem także zimą.
Tribanem mi się ogl świetnie jeździ, sprzęt jest mega fajny ale brakuje przełożeń i jest trochę porysowany po jednej akcji pod makdonaldem O_o
Koniecznie musi być baran. Mam dość przygarbioną postawę i kozacko się steruje taką kierownicą.
-taka anegdota...
(Mogłem zapomnieć przesmarowac)