Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shishu:

Zrobię w sumie ankietę, bo komu jak komu, ufam wam bezgranicznie. Jestem tu już kilka lat i podczas każdej afery mogłem liczyć na wasze wsparcie. Poza tym te dziewczyny to głównie po to, żebym miał o czym opowiadać wykopkom. Jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło oddanie swojego losu mirkom (pamiętacie chłopa od pały w silniku samolotu? to był dopiero bohater), więc jestem ciekaw jaką decyzje podejmiemy!

Czasami mam wrażenie, że
  • Odpowiedz
Wiedzieliście, że w Japonii 'age of consent' to ledwie 13 lat? Ja też nie wiedziałem do przedwczoraj! Czemu o tym wspominam? A nie wiem. xD

@Shishu: XDDDDDDD
może i age of consent w japonii to 13 lat ale jak jestes dorosły to i tak zostaniesz oskarżony jak postanowisz umówić się z osoba nieletnią.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Shishu: poprzedni wpis był spoko, tutaj nie jestem pewien czy to zarzutka, czy nie. Nie idź tą drogą, tylko szczerze opowiadaj jak wygląda ta Japonia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ile Ty masz lat? 40? 50? Ten wpis jest mocno krindżowy, zwłaszcza z wstawkami o matce i aluzjami do ruchania. Kojarzy mi się właśnie z osobami w takim wieku.

@Nitro_Express: Muody chop. Rocznik 1997. Jak sobie poscrollujesz jego profil to dojedziesz do postu jak wrzuca zdjęcie dowodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz